90+9'
Scheidsrechter Cristian Garay geeft een gele kaart aan Yonathan Andia (Deportes Copiapo).
90+8'
Scheidsrechter Cristian Garay toont Leandro Ivan Benegas (Espanola) de gele kaart.
90+7'
De bal gaat binnen. De uitploeg neemt de leiding via Leandro Ivan Benegas. 2-3!
90+6'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Copiapo.
90+6'
Juan Carlos Gaete Contreras mist het doel en scoort niet voor Deportes Copiapo.
90+6'
Inworp op de eigen helft voor Espanola.
90+5'
Doeltrap voor Espanola in Estadio Luis Valenzuela Hermosilla.
90+5'
Doelpoging Deportes Copiapo! Het schot van Juan Carlos Gaete Contreras gaat niet tussen de palen in Copiapo.
90+5'
Inworp voor Deportes Copiapo op de helft van Espanola.
90+5'
Inworp voor Espanola in Estadio Luis Valenzuela Hermosilla op de eigen helft.
90+4'
Scheidsrechter Cristian Garay geeft Deportes Copiapo een doeltrap.
90+4'
Leandro Ivan Benegas mist een kopkans voor Espanola.
90+4'
Espanola krijgt een schietkans via Bastian Roc Roco, maar scoort niet.
90+4'
Hoekschop voor Espanola in Estadio Luis Valenzuela Hermosilla. Emiliano Gabriel Vecchio neemt deze vanaf rechts.
90+3'
Espanola mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Emiliano Gabriel Vecchio in Estadio Luis Valenzuela Hermosilla.
90+3'
Espanola schiet tussen de palen, maar Ariel Uribe ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Copiapo.
90+3'
Espanola is weer compleet nu Bastian Roc Roco weer terug het veld in mag.
90+1'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Bastian Roc Roco (Espanola).
89'
Tobias Nahuel Figueroa schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Espanola in Estadio Luis Valenzuela Hermosilla.
89'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Deportes Copiapo in Copiapo.
89'
Ariel Uribe mist het doel en scoort niet voor Espanola in Estadio Luis Valenzuela Hermosilla.
88'
Het voorbereidende werk werd verricht door Felipe Reynero.
88'
Franco Ramon Torres brengt de thuisploeg langszij, 2-2.
85'
In Copiapo krijgt Deportes Copiapo op de eigen helft een vrije trap te nemen.
85'
Elias Calderon (Deportes Copiapo) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Marco Antonio Medel de la Fuente.
85'
Elias Calderon (Deportes Copiapo) raakt geblesseerd in Copiapo. Scheidsrechter Cristian Garay legt de wedstrijd even stil.
84'
De bal is over de achterlijn geweest. Deportes Copiapo mag een doeltrap nemen.
84'
Scheidsrechter Cristian Garay kent Deportes Copiapo een inworp toe op de helft van Espanola.
83'
Bastian Roc Roco kan weer verder bij Espanola.
83'
Deportes Copiapo krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Cristian Garay in Copiapo.
82'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Bastian Roc Roco (Espanola).
81'
Ignacio Antonio Nunez Estrada neemt de door scheidsrechter Cristian Garay gegeven hoekschop voor Espanola in Copiapo.
81'
Estadio Luis Valenzuela Hermosilla ziet hoe Leandro Ivan Benegas op doel schiet, maar niet scoort voor Espanola.
79'
Espanola brengt Ignacio Antonio Nunez Estrada in de plaats van Pablo Mauricio Aranguiz Salazar.
79'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Espanola in Copiapo.
78'
Vrije trap voor Deportes Copiapo op de helft van Espanola.
77'
Een schot van Leandro Ivan Benegas (Espanola) gaat op de paal!
77'
Scheidsrechter Cristian Garay geeft een inworp aan Deportes Copiapo op de eigen helft in Estadio Luis Valenzuela Hermosilla.
75'
De uitploeg vervangt Simon Ramirez door Jeyson Alejandro Rojas Orellana.
74'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Cristian Garay een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Copiapo.