De thuisploeg krijgt een doeltrap in Santiago.
90+8'
Vergeefse doelpoging Alfred Canales (CD Universidad Catolica).
90+8'
Inworp voor CD Universidad Catolica ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Santiago.
90+7'
De thuisploeg vervangt Arturo Vidal door Gonzalo Castellani.
90+7'
De thuisploeg wisselt Carlos Palacios voor Oscar Opazo.
90+5'
Inworp op de eigen helft voor Colo.
90+3'
Inworp voor Colo in Monumental David Arellano op de eigen helft.
90+3'
Inworp Colo. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+2'
90+1'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+1'
Inworp voor CD Universidad Catolica op de helft van Colo.
90'
Colo brengt Emiliano Amor in de plaats van Javier Correa.
90'
Bij de thuisploeg moet de geblesseerde Erick Wiemberg plaats maken voor Cristian Riquelme.
89'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Erick Wiemberg (Colo).
89'
De uitploeg vervangt Eugenio Mena door Juan Francisco Rossel.
89'
De uitploeg wisselt Branco Ampuero voor Jader.
87'
CD Universidad Catolica is weer compleet nu Daniel Enrique Gonzalez Orellana weer terug het veld in mag.
86'
De voorzet kwam van Lucas Cepeda.
86'
Javier Correa legt de bal in het net, de thuisploeg leidt met 1-0.
86'
Colo mag een hoekschop nemen vanaf links via Lucas Cepeda.
85'
Het spel ligt even stil: Daniel Enrique Gonzalez Orellana (CD Universidad Catolica) is geblesseerd.
83'
Inworp voor Colo op de helft van CD Universidad Catolica.
82'
De bal is over de achterlijn geweest. CD Universidad Catolica mag een doeltrap nemen.
82'
De scherpte ontbreekt bij Maximiliano Joel Falcon Picart (Colo). Zijn poging mist doel.
80'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
79'
Carlos Palacios staat buitenspel. Colo krijgt een vrije trap tegen.
77'
77'
Bij CD Universidad Catolica komt Francisco Arancibia er in. Hij vervangt Gonzalo Andres Tapia Dubournais.
76'
CD Universidad Catolica gebruikt de tweede wissel. Guillermo Tomas Soto Arredondo vervangt Bryan Gonzalez.
76'
Doeltrap voor CD Universidad Catolica in Monumental David Arellano.
76'
Een doelpoging van Lucas Cepeda (Colo) mist scherpte.
75'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Santiago.
75'
Marcos Nikolas Bolados Hidalgo (Colo) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
74'
Buitenspelpositie Carlos Palacios (Colo).
72'
De poging van Carlos Palacios (Colo) mist doel.
72'
Colo brengt Marcos Nikolas Bolados Hidalgo in de plaats van Guillermo Miguel Paiva Ayala.
71'
Inworp CD Universidad Catolica. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
70'
Alfred Canales (CD Universidad Catolica) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
69'
In Santiago krijgt CD Universidad Catolica op de eigen helft een vrije trap te nemen.