90+6'
In Santiago krijgt Nublense op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+5'
Vanaf links mag Leonardo Gil een hoekschop nemen voor Colo in Monumental David Arellano.
90+4'
Nublense moet uitkijken als Colo een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Monumental David Arellano.
90+3'
Colo krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Reinerio Alvarado op de helft van Nublense.
90+3'
Inworp voor Colo op de helft van Nublense.
90+1'
De poging van Lorenzo Reyes (Nublense) mist doel in Monumental David Arellano.
90+1'
Doeltrap voor Colo in Monumental David Arellano.
88'
De bal is over de achterlijn geweest. Nublense mag een doeltrap nemen.
88'
Oscar Opazo mist het doel en scoort niet voor Colo in Monumental David Arellano.
88'
Colo krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Reinerio Alvarado in Santiago.
87'
Trainer Jorge Francisco Almiron Quintana gebruikt zijn vijfde wissel. Mauricio Isla wordt door Ramiro Gonzalez vervangen bij de thuisploeg.
87'
Oscar Opazo vervangt Carlos Palacios bij de thuisploeg.
86'
Scheidsrechter Reinerio Alvarado kent Colo een inworp toe op de helft van Nublense.
86'
Scheidsrechter Reinerio Alvarado geeft een inworp aan Nublense op de eigen helft in Monumental David Arellano.
85'
In Monumental David Arellano mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
84'
Ivan Marcelo Rozas Aguero neemt de door scheidsrechter Reinerio Alvarado gegeven hoekschop voor Nublense in Santiago.
83'
Inworp voor Colo in Monumental David Arellano op de eigen helft.
83'
Nublense krijgt van scheidsrechter Reinerio Alvarado op eigen helft een vrije trap toegewezen.
82'
Scheidsrechter Reinerio Alvarado kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
82'
81'
Inworp op de eigen helft voor Nublense.
81'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Monumental David Arellano.
80'
Nublense mag een hoekschop nemen vanaf links via Ivan Marcelo Rozas Aguero in Monumental David Arellano.
79'
De vijfde wissel van Nublense. Ivan Marcelo Rozas Aguero komt erin voor Felipe Yanez in Monumental David Arellano.
79'
Trainer Mario Salas (Nublense) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Victor Sosa door Pio Bonacci.
78'
Scheidsrechter Reinerio Alvarado geeft een gele kaart aan Emiliano Amor (Colo).
78'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Reinerio Alvarado een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Santiago.
76'
Leonardo Gil (Colo) krijgt een eerste gele kaart.
76'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
74'
Colo brengt Cristian Zavala in de plaats van Vicente Tomas Pizarro Durcudoy.
74'
74'
Doelpoging Colo! Het schot van Lucas Cepeda gaat niet tussen de palen.
74'
Colo schiet tussen de palen, maar Esteban Pavez ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.