90+7'
Buitenspelpositie Cobresal.
90+7'
Vanaf rechts mag Gaston Lezcano een hoekschop nemen voor Cobresal in El Cobre, El Salvador.
90+6'
Scheidsrechter Hector Jona kent CD Universidad Catolica een inworp toe op de helft van Cobresal.
90+5'
Inworp Cobresal. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+5'
Inworp voor Cobresal in El Cobre, El Salvador op de eigen helft.
90+3'
De assist kwam van Franco Emanuel García.
90+3'
Cobresal loopt uit naar een comfortabele 3-1 voorsprong dankzij Gaston Lezcano.
90+2'
Scheidsrechter Hector Jona geeft CD Universidad Catolica een doeltrap.
90+1'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in El Cobre, El Salvador.
90'
Cobresal krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Hector Jona in El Salvador.
89'
Scheidsrechter Hector Jona kent een vrije trap toe aan Cobresal, te nemen op de helft van CD Universidad Catolica.
88'
De bal is over de achterlijn geweest. Cobresal mag een doeltrap nemen.
88'
88'
De poging van Cesar Lobos (Cobresal) mist doel in El Cobre, El Salvador.
87'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in El Salvador.
87'
Doelpoging CD Universidad Catolica! Het schot van Gonzalo Andres Tapia Dubournais gaat niet tussen de palen in El Salvador.
86'
Scheidsrechter Hector Jona geeft CD Universidad Catolica een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Cobresal.
86'
Inworp voor CD Universidad Catolica in El Cobre, El Salvador op de eigen helft.
85'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in El Cobre, El Salvador.
84'
Inworp voor CD Universidad Catolica op de helft van Cobresal.
84'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in El Salvador.
83'
Inworp op de eigen helft voor Cobresal.
83'
Wissel in El Salvador: Nicolas Castillo vervangt Guillermo Tomas Soto Arredondo bij CD Universidad Catolica.
82'
Scheidsrechter Hector Jona kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
82'
CD Universidad Catolica moet opletten als Cobresal van scheidsrechter Hector Jona een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
81'
Inworp voor Cobresal ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in El Salvador.
81'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Cobresal in El Salvador.
80'
Een speler van Cobresal staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Hector Jona teruggefloten.
79'
Scheidsrechter Hector Jona kent een vrije trap toe aan Cobresal op een gevaarlijke plek voor CD Universidad Catolica.
79'
Scheidsrechter Hector Jona geeft Cobresal een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van CD Universidad Catolica.
79'
Cobresal schiet tussen de palen, maar Franco Emanuel García ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
78'
Doeltrap voor Cobresal in El Cobre, El Salvador.
77'
In El Cobre, El Salvador mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
76'
Scheidsrechter Hector Jona geeft een inworp aan Cobresal op de eigen helft in El Cobre, El Salvador.
75'
Cobresal krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Hector Jona op de helft van CD Universidad Catolica.
75'
Gaston Lezcano neemt de door scheidsrechter Hector Jona gegeven hoekschop voor Cobresal in El Salvador.
74'
Andres Vilches schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door CD Universidad Catolica in El Cobre, El Salvador.
74'
Voor Leonardo Valencia is de wedstrijd voorbij. Gaston Lezcano vervangt de aangeslagen speler bij Cobresal.