90+9'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Cobresal in El Salvador.
90+8'
Vanaf links mag Federico Andres Martinez Berroa een hoekschop nemen voor Everton VM in El Cobre, El Salvador.
90+7'
Scheidsrechter Juan Sepulveda kent een vrije trap toe aan Everton VM, te nemen op de helft van Cobresal.
90+7'
Scheidsrechter Juan Sepulveda geeft een inworp aan Everton VM op de eigen helft in El Cobre, El Salvador.
90+6'
Inworp voor Cobresal in El Cobre, El Salvador op de eigen helft.
90+6'
Cobresal mag een hoekschop nemen vanaf links via Gaston Lezcano in El Cobre, El Salvador.
90+5'
Scheidsrechter Juan Sepulveda geeft Cobresal een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Everton VM.
90+4'
In El Cobre, El Salvador mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+4'
Inworp op de eigen helft voor Everton VM.
90+3'
Doeltrap voor Cobresal in El Cobre, El Salvador.
90+3'
De poging van Rodrigo Nicolas Contreras (Everton VM) mist doel.
90+2'
Scheidsrechter Juan Sepulveda kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+2'
Bij Everton VM komt Felipe Villagran er in. Hij vervangt Benjamin Rodrigo Berrios Reyes.
90+2'
Arbiter Juan Sepulveda kent een vrije trap toe aan Cobresal op de eigen helft.
90+1'
Everton VM krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Juan Sepulveda op de helft van Cobresal.
90'
De thuisploeg wisselt Leonardo Valencia voor Franco Bechtholdt Chervaz.
90'
Inworp Everton VM. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
87'
Treffer in El Cobre, El Salvador! Cobresal maakt er 2-1 van. Francisco Alarcon is de doelpuntenmaker.
87'
Hoekschop voor Cobresal in El Cobre, El Salvador. Nelson Sepulveda neemt deze vanaf rechts.
86'
Gaston Lezcano schiet op doel maar scoort niet voor Cobresal.
85'
De bal is over de achterlijn geweest. Cobresal mag een doeltrap nemen.
85'
De poging van Rodrigo Nicolas Contreras (Everton VM) mist doel in El Cobre, El Salvador.
83'
Scheidsrechter Juan Sepulveda toont Alan Kevin Mendez Olivera (Everton VM) de gele kaart.
83'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in El Cobre, El Salvador.
83'
Hoekschop voor Everton VM in El Cobre, El Salvador. Federico Andres Martinez Berroa neemt deze vanaf links.
82'
82'
Cobresal brengt Benjamin Ramirez in de plaats van Cesar Lobos.
81'
Scheidsrechter Juan Sepulveda geeft Everton VM een vrije trap op de eigen helft.
81'
Scheidsrechter Juan Sepulveda kent Cobresal een inworp toe op de helft van Everton VM.
81'
Everton VM moet opletten als Cobresal van scheidsrechter Juan Sepulveda een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
79'
In El Salvador krijgt Everton VM op de eigen helft een vrije trap te nemen.
78'
De uitploeg vervangt Emiliano Ramos door Federico Andres Martinez Berroa.
78'
Vrije trap in El Cobre, El Salvador. Op de helft van Everton VM mag Cobresal een vrije trap nemen.
77'
In El Salvador kan Marcelo Pablo Jorquera Silva (Cobresal) weer verder.
77'
Cesar Lobos (Cobresal) bevindt zich in buitenspelpositie.
76'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Marcelo Pablo Jorquera Silva (Cobresal).