90+6'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Coquimbo Unido in de buurt van het doel van CD Cobreloa Calama.
90+5'
In Municipal de Calama mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+5'
Inworp voor Coquimbo Unido in Municipal de Calama op de eigen helft.
90+5'
Scheidsrechter Juan Sepulveda geeft een inworp aan Coquimbo Unido op de eigen helft in Municipal de Calama.
90+4'
Trainer Dalcio Giovagnoli (CD Cobreloa Calama) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Javier Andres Parraguez Parraguez door Bryan Ogaz.
90+3'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Calama.
90+2'
Inworp voor Coquimbo Unido op de helft van CD Cobreloa Calama.
90+2'
Scheidsrechter Juan Sepulveda geeft Coquimbo Unido een doeltrap.
90+1'
Doeltrap voor CD Cobreloa Calama in Municipal de Calama.
90'
De derde wissel van CD Cobreloa Calama. Christian Bravo komt erin voor Cristian Manuel Insaurralde in Municipal de Calama.
89'
Inworp voor CD Cobreloa Calama in Municipal de Calama op de eigen helft.
88'
De bal is over de achterlijn geweest. CD Cobreloa Calama mag een doeltrap nemen.
88'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Coquimbo Unido in Calama.
87'
Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Juan Sepulveda.
86'
Scheidsrechter Juan Sepulveda kent Coquimbo Unido een inworp toe op de helft van CD Cobreloa Calama.
85'
Vrije trap in Municipal de Calama. Op de helft van Coquimbo Unido mag CD Cobreloa Calama een vrije trap nemen.
85'
Inworp op de eigen helft voor CD Cobreloa Calama.
84'
84'
83'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
82'
Scheidsrechter Juan Sepulveda geeft Coquimbo Unido een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van CD Cobreloa Calama.
81'
Scheidsrechter Juan Sepulveda kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
79'
Goal! De thuisploeg neemt een 1-0 voorsprong via Jorge Espejo.
79'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
77'
77'
De scherpte ontbreekt bij Nicolas Orrego (CD Cobreloa Calama). Zijn poging mist doel.
74'
Coquimbo Unido moet opletten als CD Cobreloa Calama van scheidsrechter Juan Sepulveda een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
73'
CD Cobreloa Calama schiet tussen de palen, maar Javier Andres Parraguez Parraguez ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Calama.
72'
Trainer Dalcio Giovagnoli (CD Cobreloa Calama) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Marco Borgnino door Nicolas Orrego.
72'
Coquimbo Unido gebruikt de vierde wissel. Jonathan Bauman vervangt Andres Eliseo Chavez.
72'
Trainer Fernando Diaz gebruikt zijn derde wissel. Sebastian Cabrera wordt door Juan Cornejo vervangen bij de uitploeg.
72'
Coquimbo Unido brengt Manuel Fernandez in de plaats van Benjamin Chandia.
71'
Scheidsrechter Juan Sepulveda fluit voor buitenspel van Coquimbo Unido.
70'
In Calama krijgt CD Cobreloa Calama op de eigen helft een vrije trap te nemen.
70'
Scheidsrechter Juan Sepulveda toont Diego Sanchez (Coquimbo Unido) de gele kaart.
69'
Doeltrap voor Coquimbo Unido in Municipal de Calama.
68'
CD Cobreloa Calama krijgt een schietkans via Javier Andres Parraguez Parraguez, maar scoort niet in Municipal de Calama.
68'
Scheidsrechter Juan Sepulveda geeft CD Cobreloa Calama een vrije trap op de eigen helft.
67'
66'
Inworp CD Cobreloa Calama. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.