De bal is over de achterlijn geweest. CD Cobreloa Calama mag een doeltrap nemen.
90+7'
De scherpte ontbreekt bij Lucas Cepeda (Colo). Zijn poging mist doel.
90+7'
Bastian Valdes neemt de door scheidsrechter Jose Cabero gegeven hoekschop voor CD Cobreloa Calama in Calama.
90+6'
In Calama krijgt CD Cobreloa Calama op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+5'
Inworp voor Colo in de buurt van het vijandige doel in Municipal de Calama.
90+5'
CD Cobreloa Calama moet opletten als Colo van scheidsrechter Jose Cabero een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+4'
Scheidsrechter Jose Cabero geeft CD Cobreloa Calama een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Colo.
90+3'
Inworp voor Colo in Municipal de Calama op de eigen helft.
90+1'
In Municipal de Calama mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+1'
CD Cobreloa Calama krijgt een schietkans via Javier Andres Parraguez Parraguez, maar scoort niet.
88'
CD Cobreloa Calama brengt Christian Bravo in de plaats van Nicolás Palma.
88'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Calama.
87'
Inworp op de eigen helft voor CD Cobreloa Calama.
86'
Scheidsrechter Jose Cabero geeft CD Cobreloa Calama een vrije trap op de eigen helft.
86'
Inworp Colo. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
85'
De uitploeg wisselt Javier Correa voor Guillermo Miguel Paiva Ayala.
85'
De vierde wissel van Colo. Emiliano Amor komt erin voor Maximiliano Joel Falcon Picart in Municipal de Calama.
85'
Javier Correa (Colo) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
84'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Colo in Calama.
84'
Doelpoging CD Cobreloa Calama! Het schot van Javier Andres Parraguez Parraguez gaat niet tussen de palen in Calama.
80'
CD Cobreloa Calama is weer compleet nu Bastian Tapia weer terug het veld in mag.
79'
Scheidsrechter Jose Cabero legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Bastian Tapia (CD Cobreloa Calama) in Municipal de Calama.
78'
Arbiter Jose Cabero kent een vrije trap toe aan CD Cobreloa Calama op de eigen helft.
77'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Jose Cabero een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Calama.
77'
Colo krijgt een schietkans via Javier Correa, maar scoort niet in Municipal de Calama.
74'
Gonzalo Castellani vervangt Carlos Palacios bij de uitploeg.
74'
Colo gebruikt de tweede wissel. Vicente Tomas Pizarro Durcudoy vervangt Leonardo Gil.
73'
Scheidsrechter Jose Cabero geeft Colo een doeltrap.
73'
De poging van Nahuel Donadell (CD Cobreloa Calama) mist doel.
72'
Scheidsrechter Jose Cabero kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
71'
De thuisploeg vervangt Marco Borgnino door Nicolas Orrego.
71'
Scheidsrechter Jose Cabero fluit voor buitenspel van CD Cobreloa Calama.
70'
Municipal de Calama ziet hoe Lucas Cepeda op doel schiet, maar niet scoort voor Colo.
69'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Calama.
67'
CD Cobreloa Calama krijgt van scheidsrechter Jose Cabero op eigen helft een vrije trap toegewezen.