De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
De uitploeg krijgt een doeltrap in La Florida.
90+5'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Audax Italiano in La Florida.
90+5'
De kopbal van Tomas Asta-Buruaga (Everton VM) mist het doel van de tegenstander.
90+5'
Vanaf rechts mag Felipe Villagran een hoekschop nemen voor Everton VM in Estadio Municipal de La Florida.
90+4'
Inworp voor Everton VM op de helft van Audax Italiano.
90+4'
Scheidsrechter Victor Abarzua kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+3'
Scheidsrechter Victor Abarzua geeft een inworp aan Everton VM op de eigen helft in Estadio Municipal de La Florida.
90+2'
Arbiter Victor Abarzua kent een vrije trap toe aan Everton VM op de eigen helft.
90+2'
De uitploeg wisselt Lautaro Pastran voor Nicolas Baeza.
90+2'
Tomas Asta-Buruaga mist het doel en scoort niet voor Everton VM.
90+2'
Doeltrap voor Audax Italiano in Estadio Municipal de La Florida.
89'
Inworp voor Audax Italiano in de buurt van het vijandige doel in Estadio Municipal de La Florida.
88'
De bal is over de achterlijn geweest. Audax Italiano mag een doeltrap nemen.
88'
De poging van Matias Rodrigo Campos Lopez (Everton VM) mist doel in Estadio Municipal de La Florida.
87'
Audax Italiano moet opletten als Everton VM van scheidsrechter Victor Abarzua een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
86'
Trainer Juan Jose Ribera gebruikt zijn vierde wissel. Guillermo Luis Ortiz wordt door Mateo Sandoval vervangen bij de thuisploeg.
86'
Nicolas Orellana vervangt Santiago Dittborn bij de thuisploeg.
86'
Vrije trap voor Everton VM op de helft van Audax Italiano.
86'
Fabian Andres Torres Cuello (Audax Italiano) krijgt geel van scheidsrechter Victor Abarzua in Estadio Municipal de La Florida en moet oppassen.
85'
Scheidsrechter Victor Abarzua geeft Everton VM een doeltrap.
85'
Scheidsrechter Victor Abarzua geeft Audax Italiano een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Everton VM.
85'
Gele kaart in La Florida: Ignacio Gonzalez (Everton VM) gaat op de bon bij scheidsrechter Victor Abarzua.
84'
Gele kaart. Alex Matias Ibacache Mora (Everton VM) gaat op de bon.
84'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Victor Abarzua een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in La Florida.
83'
Everton VM brengt Sebastian Pereira in de plaats van Felipe Campos.
83'
Blessure voor Alvaro Madrid (Everton VM). Felipe Villagran komt voor hem het veld in.
83'
Inworp op de eigen helft voor Audax Italiano.
83'
Estadio Municipal de La Florida ziet hoe Jonathan Dos Santos op doel schiet, maar niet scoort voor Everton VM.
78'
Inworp voor Audax Italiano in Estadio Municipal de La Florida op de eigen helft.
78'
Scheidsrechter Victor Abarzua geeft Audax Italiano een vrije trap op de eigen helft.
78'
Inworp Audax Italiano. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
77'
Alvaro Madrid kan weer verder bij Everton VM.
76'
Alvaro Madrid van Everton VM is geblesseerd en het spel ligt even stil.
76'
Rode kaart in Estadio Municipal de La Florida (La Florida). Gonzalo Alvarez van Audax Italiano mag gaan douchen van scheidsrechter Victor Abarzua.
75'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Municipal de La Florida.
74'
Everton VM is weer compleet nu Ignacio Gonzalez weer terug het veld in mag.
74'
Santiago Dittborn neemt de door scheidsrechter Victor Abarzua gegeven hoekschop voor Audax Italiano in La Florida.