90+9'
Audax Italiano is weer compleet nu Fabian Andres Torres Cuello weer terug het veld van Estadio Municipal de La Florida in mag.
90+8'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Fabian Andres Torres Cuello (Audax Italiano).
90+8'
Scheidsrechter Diego Flores toont Bastian Valdes (CD Cobreloa Calama) de gele kaart.
90+8'
Scheidsrechter Diego Flores geeft Audax Italiano een vrije trap op de eigen helft.
90+7'
Scheidsrechter Diego Flores kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+6'
Scheidsrechter Diego Flores kent Audax Italiano een inworp toe op de helft van CD Cobreloa Calama.
90+5'
CD Cobreloa Calama mag een hoekschop nemen vanaf links via Bastian Valdes in Estadio Municipal de La Florida.
90+4'
CD Cobreloa Calama krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Diego Flores op de helft van Audax Italiano.
90+3'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in La Florida.
90+3'
Arbiter Diego Flores kent een vrije trap toe aan Audax Italiano op de eigen helft.
90+3'
CD Cobreloa Calama mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Bastian Valdes in Estadio Municipal de La Florida.
90+1'
Scheidsrechter Diego Flores geeft een inworp aan CD Cobreloa Calama op de eigen helft in Estadio Municipal de La Florida.
90'
Paolo Luis Guajardo schiet op doel maar scoort niet voor Audax Italiano in La Florida.
90'
Inworp voor CD Cobreloa Calama in Estadio Municipal de La Florida op de eigen helft.
90'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Municipal de La Florida.
89'
Rode kaart in La Florida! Javier Andres Parraguez Parraguez (CD Cobreloa Calama) mag gaan douchen na een tweede gele kaart.
84'
Het voorbereidende werk werd verricht door Alessandro Riep.
84'
Audax Italiano loopt uit naar een comfortabele 2-0 voorsprong dankzij Santiago Dittborn.
83'
Inworp voor Audax Italiano op de helft van CD Cobreloa Calama.
83'
De vijfde wissel van Audax Italiano. Diego Monreal komt erin voor Nicolas Orellana in Estadio Municipal de La Florida.
83'
Deze wissel was niet voorzien. Juan Jose Ribera moet de aangeslagen Emanuel Cecchini vervangen. Alessandro Riep komt voor hem in de plaats. Dit is de vierde wissel voor Audax Italiano.
82'
Lucas Di Maio (CD Cobreloa Calama) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
82'
81'
Audax Italiano krijgt een schietkans via Emanuel Cecchini, maar scoort niet.
81'
Wissel in La Florida: Bastian Valdes vervangt Yerko Mauricio Aguila Bastias bij CD Cobreloa Calama.
81'
Nahuel Donadell (CD Cobreloa Calama) kan niet meer verder. Lucas Di Maio vervangt hem bij de uitploeg.
79'
Scheidsrechter Diego Flores legt de wedstrijd even stil om Yerko Mauricio Aguila Bastias (CD Cobreloa Calama) aan een blessure te laten behandelen in La Florida.
79'
In Estadio Municipal de La Florida mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
78'
Inworp op de eigen helft voor Audax Italiano.
77'
77'
76'
Gabriel Omar Carabali Quinonez (Audax Italiano) krijgt een rode kaart en staat niet eens op het veld!
75'
Scheidsrechter Diego Flores kent een vrije trap toe aan Audax Italiano, te nemen op de helft van CD Cobreloa Calama.
74'
Audax Italiano is weer compleet nu Emanuel Cecchini weer terug het veld in mag.
72'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Emanuel Cecchini (Audax Italiano).
72'
Gele kaart in La Florida: Javier Andres Parraguez Parraguez (CD Cobreloa Calama) gaat op de bon bij scheidsrechter Diego Flores.
72'
In La Florida krijgt Audax Italiano op de eigen helft een vrije trap te nemen.
71'
Scheidsrechter Diego Flores kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
70'
Vrije trap in Estadio Municipal de La Florida. Op de helft van Audax Italiano mag CD Cobreloa Calama een vrije trap nemen.
70'
Audax Italiano schiet tussen de palen, maar Nicolas Orellana ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.