De uitploeg krijgt een doeltrap in Chillán.
90+7'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+6'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Nelson Oyarzún.
90+5'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Lorenzo Reyes.
90+5'
Cobresal krijgt van scheidsrechter Felipe Gonzalez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+4'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Nelson Oyarzún.
90+3'
Scheidsrechter Felipe Gonzalez geeft Cobresal een vrije trap op de eigen helft.
90+3'
Nublense krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Felipe Gonzalez op de helft van Cobresal.
90+1'
Marcelo Filla gaat in het boekje van de scheidsrechter.
90+1'
Vrije trap voor Nublense op de helft van Cobresal.
90'
Arbiter Felipe Gonzalez kent een vrije trap toe aan Nublense op de eigen helft.
89'
Doeltrap voor Cobresal in Estadio Nelson Oyarzún.
89'
De poging van Bayron Oyarzo (Nublense) mist doel.
87'
Cobresal mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Leonardo Valencia in Estadio Nelson Oyarzún.
87'
Felipe Andres Barrientos Mena schiet op doel maar scoort niet voor Cobresal in Chillán.
85'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Cobresal in Chillán.
84'
Cobresal heeft Emiliano Gaston Sosa Viera gewisseld. Nelson Sepulveda neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Gustavo Huerta Araya.
84'
Bij de uitploeg moet de geblesseerde Marcelo Pablo Jorquera Silva plaats maken voor Marcelo Filla.
84'
De bal is over de achterlijn geweest. Nublense mag een doeltrap nemen.
82'
De bal is over de achterlijn geweest. Cobresal mag een doeltrap nemen.
81'
Pio Bonacci vervangt Gabriel Graciani bij de thuisploeg.
81'
Nublense brengt Cristopher Medina in de plaats van Victor Sosa.
80'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Nublense in Chillán.
78'
In Chillán krijgt Cobresal op de eigen helft een vrije trap te nemen.
77'
76'
Vanaf rechts mag Leonardo Valencia een hoekschop nemen voor Cobresal in Estadio Nelson Oyarzún.
74'
Scheidsrechter Felipe Gonzalez geeft een inworp aan Cobresal op de eigen helft in Estadio Nelson Oyarzún.
73'
De tweede wissel van Cobresal. Felipe Andres Barrientos Mena komt erin voor Gaston Lezcano in Estadio Nelson Oyarzún.
73'
Vrije trap in Estadio Nelson Oyarzún. Op de helft van Nublense mag Cobresal een vrije trap nemen.
72'
In Chillán kan Marcelo Pablo Jorquera Silva (Cobresal) weer verder.
69'
Het spel ligt even stil: Marcelo Pablo Jorquera Silva (Cobresal) is geblesseerd.
69'
Een speler van Cobresal staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Felipe Gonzalez teruggefloten.
67'
Cobresal is weer compleet nu Franco Emanuel García weer terug het veld van Estadio Nelson Oyarzún in mag.
66'
Franco Emanuel García blesseert zich bij Cobresal, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Estadio Nelson Oyarzún.
66'
Scheidsrechter Felipe Gonzalez geeft Rafael Caroca geel. Hij zal de volgende wedstrijd voor de thuisploeg moeten missen.
66'
Arbiter Felipe Gonzalez kent een vrije trap toe aan Cobresal op de eigen helft.
65'
In Estadio Nelson Oyarzún mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
65'
Bij Nublense komt Matias Andres Plaza Berrios er in. Hij vervangt Pedro Sanchez.
64'
Inworp op de eigen helft voor Cobresal.
64'
Inworp Cobresal. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.