90+8'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Onesio Brasileiro Alvarenga.
90+8'
Gele kaart in Goiania: Joao Lucas Vilela de Sousa (Vila Nova FC GO) gaat op de bon bij scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior.
90+8'
Buitenspelpositie Vila Nova FC GO.
90+7'
Chapecoense SC krijgt van scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+7'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior fluit voor buitenspel van Vila Nova FC GO.
90+6'
Inworp op de eigen helft voor Chapecoense SC.
90+5'
Doeltrap voor Vila Nova FC GO in Estadio Onesio Brasileiro Alvarenga.
90+5'
De scherpte ontbreekt bij Italo de Vargas da Rosa (Chapecoense SC). Zijn poging mist doel in Goiania.
90+3'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Goiania.
90+2'
In Estadio Onesio Brasileiro Alvarenga mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+2'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+2'
Chapecoense SC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior in Goiania.
90+1'
Schot op doel van Rafael Dos Santos Carvalheira Natividade. Maar zonder doelpunt voor Chapecoense SC als gevolg.
90+1'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior geeft een inworp aan Chapecoense SC op de eigen helft in Estadio Onesio Brasileiro Alvarenga.
90'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Onesio Brasileiro Alvarenga.
90'
Inworp voor Chapecoense SC op de helft van Vila Nova FC GO.
89'
Walter David Clar Fritz deed het voorbereidende werk.
89'
De uitploeg verkleint het gat tot een 3-2 achterstand door een doelpunt met het hoofd van Victor Henrique Carvalho Caetano in Estadio Onesio Brasileiro Alvarenga.
89'
Walter David Clar Fritz neemt de door scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior gegeven hoekschop voor Chapecoense SC in Goiania.
88'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior geeft Vila Nova FC GO een vrije trap op de eigen helft.
87'
Joao Lucas Vilela de Sousa vervangt Alesson bij de thuisploeg.
87'
Bij Vila Nova FC GO komt Gabriel Santos Silva er in. Hij vervangt Igor Henrique Martins Machado.
86'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Chapecoense SC in Goiania.
86'
Chapecoense SC gebruikt de vijfde wissel. Italo de Vargas da Rosa vervangt Marcinho.
85'
Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior.
83'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior geeft Vila Nova FC GO een doeltrap.
83'
Thomas Bedinelli mist het doel en scoort niet voor Chapecoense SC in Estadio Onesio Brasileiro Alvarenga.
82'
De bal is over de achterlijn geweest. Vila Nova FC GO mag een doeltrap nemen.
82'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior geeft Chapecoense SC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Vila Nova FC GO.
82'
Inworp voor Chapecoense SC in de buurt van het vijandige doel in Estadio Onesio Brasileiro Alvarenga.
81'
In Goiania krijgt Chapecoense SC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
81'
80'
Arbiter Fabio Augusto Santos Sa Junior kent een vrije trap toe aan Chapecoense SC op de eigen helft.
80'
Doeltrap voor Chapecoense SC in Estadio Onesio Brasileiro Alvarenga.
80'
De poging van Henrique Almeida (Vila Nova FC GO) mist doel in Estadio Onesio Brasileiro Alvarenga.
79'
Vrije trap in Estadio Onesio Brasileiro Alvarenga. Op de helft van Chapecoense SC mag Vila Nova FC GO een vrije trap nemen.
78'
De uitploeg wisselt João Paulo voor Victor Henrique Carvalho Caetano.
75'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior kent Vila Nova FC GO een inworp toe op de helft van Chapecoense SC.
75'
Chapecoense SC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior op de helft van Vila Nova FC GO.
73'
Goal! Chapecoense SC komt dichterbij door een doelpunt van Rafael Dos Santos Carvalheira Natividade, die er 3-1 van maakt in Goiania.