Inworp voor SC Recife PE op de helft van Goias.
90+10'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Recife.
90+9'
SC Recife PE moet opletten als Goias van scheidsrechter Rafael Rodrigo Klein een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+9'
Goias krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Rafael Rodrigo Klein op de helft van SC Recife PE.
90+8'
Vrije trap in Ilha do Retiro. Op de helft van Goias mag SC Recife PE een vrije trap nemen.
90+8'
Gele kaart. Filipinho (SC Recife PE) gaat op de bon.
90+7'
PEN
Gustavo Coutinho mist een penalty en scoort niet voor SC Recife PE.
90+6'
De uitploeg incasseert geel op naam van Thiago Galhardo.
90+5'
Scheidsrechter Rafael Rodrigo Klein toont Lucas Ribeiro (Goias) de gele kaart.
90+3'
Doeltrap voor Goias in Ilha do Retiro.
90+3'
Doelpoging SC Recife PE! Het schot van Gustavo Coutinho gaat niet tussen de palen in Recife.
90+2'
SC Recife PE mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Christian Jonatan Ortiz in Ilha do Retiro.
90'
Scheidsrechter Rafael Rodrigo Klein kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90'
Lucas Lima neemt de door scheidsrechter Rafael Rodrigo Klein gegeven hoekschop voor SC Recife PE in Recife.
89'
Scheidsrechter Rafael Rodrigo Klein geeft SC Recife PE een vrije trap op de eigen helft.
88'
In Ilha do Retiro mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
88'
Poging met het hoofd van Rafael Thyere. Maar geen doelpunt voor SC Recife PE.
87'
Hoekschop voor SC Recife PE in Ilha do Retiro. Lucas Lima neemt deze vanaf links.
86'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Recife.
85'
Inworp op de eigen helft voor Goias.
85'
SC Recife PE krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Rafael Rodrigo Klein in Recife.
83'
Hoekschop voor SC Recife PE in Ilha do Retiro. Christian Jonatan Ortiz neemt deze vanaf links.
82'
Scheidsrechter Rafael Rodrigo Klein geeft SC Recife PE een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Goias.
82'
De vijfde wissel van SC Recife PE. Lenny Ivo Lobato Romanelli komt erin voor Pedrinho in Ilha do Retiro.
82'
SC Recife PE krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Rafael Rodrigo Klein op de helft van Goias.
81'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Ilha do Retiro.
81'
Diego Caito (Goias) krijgt geel van scheidsrechter Rafael Rodrigo Klein in Ilha do Retiro en moet oppassen.
80'
Inworp voor Goias op de helft van SC Recife PE.
80'
Scheidsrechter Rafael Rodrigo Klein kent Goias een inworp toe op de helft van SC Recife PE.
80'
Inworp voor SC Recife PE in Ilha do Retiro op de eigen helft.
79'
In Recife krijgt SC Recife PE op de eigen helft een vrije trap te nemen.
79'
De gele kaart wordt getoond aan Juninho, die bij Goias op de bank zit.
78'
Scheidsrechter Rafael Rodrigo Klein kent een vrije trap toe aan Goias, te nemen op de helft van SC Recife PE.
77'
76'
Scheidsrechter Rafael Rodrigo Klein geeft een inworp aan Goias op de eigen helft in Ilha do Retiro.
76'
Scheidsrechter Rafael Rodrigo Klein geeft Goias een vrije trap op de eigen helft.
75'
Bij de uitploeg moet de geblesseerde Edu Jr plaats maken voor Thiago Galhardo.
75'
Inworp voor SC Recife PE ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Recife.