Inworp op de eigen helft voor Chapecoense SC.
90+5'
Inworp voor Chapecoense SC op de helft van AA Ponte Preta SP.
90+5'
Inworp Chapecoense SC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+3'
Chapecoense SC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Caio Max Augusto Vieira op de helft van AA Ponte Preta SP.
90+2'
Scheidsrechter Caio Max Augusto Vieira geeft Chapecoense SC een doeltrap.
90+1'
Scheidsrechter Caio Max Augusto Vieira kent AA Ponte Preta SP een inworp toe op de helft van Chapecoense SC.
90'
Chapecoense SC heeft Mario Sergio gewisseld. Perotti neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Gilmar Dal Pozzo.
89'
Chapecoense SC brengt Lucas Xavier Felix in de plaats van Tarik Boschetti.
88'
87'
85'
Trainer Nelson Baptista Junior gebruikt zijn vijfde wissel. Renato wordt door Kaue vervangen bij de thuisploeg.
84'
84'
Vrije trap voor Chapecoense SC op de helft van AA Ponte Preta SP.
80'
Coach Gilmar Dal Pozzo voert noodgedwongen zijn vierde wissel door. Bruno Leonardo dos Santos Covas moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Bruno.
80'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Bruno Leonardo dos Santos Covas (Chapecoense SC).
78'
75'
Arbiter Caio Max Augusto Vieira kent een vrije trap toe aan AA Ponte Preta SP op de eigen helft.
74'
Scheidsrechter Caio Max Augusto Vieira kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
74'
AA Ponte Preta SP krijgt van scheidsrechter Caio Max Augusto Vieira op eigen helft een vrije trap toegewezen.
73'
Marcelinho vervangt Mailton bij de uitploeg.
73'
De uitploeg wisselt João Paulo voor Eduardo Vinicius Domachowski.
72'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Guilherme Portuga.
72'
Bruno Leonardo dos Santos Covas kopt namens Chapecoense SC op doel, zonder doelpunt als resultaat.
71'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Caio Max Augusto Vieira aan de uitploeg.
71'
PEN
Giovanni Augusto mist een penalty en scoort niet voor Chapecoense SC.
69'
Sergio Raphael Dos Anjos (AA Ponte Preta SP) krijgt rood en moet eraf!
66'
Scheidsrechter Caio Max Augusto Vieira kent Chapecoense SC een inworp toe op de helft van AA Ponte Preta SP.
66'
65'
De bal is over de achterlijn geweest. Chapecoense SC mag een doeltrap nemen.
65'
Een doelpoging van Gabriel Novaes (AA Ponte Preta SP) mist scherpte.
62'
Scheidsrechter Caio Max Augusto Vieira geeft een gele kaart aan Mailton (Chapecoense SC).
61'
Scheidsrechter Caio Max Augusto Vieira kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
60'
Scheidsrechter Caio Max Augusto Vieira kent een vrije trap toe aan AA Ponte Preta SP, te nemen op de helft van Chapecoense SC.
60'
Inworp voor AA Ponte Preta SP op de helft van Chapecoense SC.
59'
56'
Inworp AA Ponte Preta SP. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
55'
Bij de thuisploeg moet de geblesseerde Ramon plaats maken voor Guilherme Portuga.
53'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Ramon (AA Ponte Preta SP).
52'
Scheidsrechter Caio Max Augusto Vieira geeft Chapecoense SC een vrije trap op de eigen helft.