2 - 1Einde
90+5'
Scheidsrechter Rodrigo Jose Pereira de Lima toont Edilson Jose da Silva Junior (Paysandu SC PA) de gele kaart.
90+5'
Paysandu SC PA krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Rodrigo Jose Pereira de Lima op de helft van Guarani FC SP.
90'
Inworp Guarani FC SP. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
89'
De bal is over de achterlijn geweest. Guarani FC SP mag een doeltrap nemen.
89'
Doelpoging Paysandu SC PA! Het schot van Jean Dias da Costa gaat niet tussen de palen.
86'
84'
De thuisploeg wisselt Nicolas voor Joel Tagueu.
84'
Paysandu SC PA brengt Trindade in de plaats van Leandro Sales.
78'
Scheidsrechter Rodrigo Jose Pereira de Lima geeft Paysandu SC PA een doeltrap.
75'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Rodrigo Jose Pereira de Lima aan de thuisploeg.
74'
Bij Guarani FC SP komt Anderson Leite er in. Hij vervangt Matheus Bueno.
73'
Scheidsrechter Rodrigo Jose Pereira de Lima geeft een gele kaart aan Emerson Barbosa Rodrigues dos Santos (Guarani FC SP).
72'
Trainer Allan Rodrigo Aal (Guarani FC SP) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Gabriel Bispo dos Santos door Lohan do Santos Freire.
69'
Scheidsrechter Rodrigo Jose Pereira de Lima kent Guarani FC SP een inworp toe op de helft van Paysandu SC PA.
69'
Scheidsrechter Rodrigo Jose Pereira de Lima kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
68'
Valdemir vervangt Esli Samuel Garcia Cordero bij de thuisploeg.
66'
Inworp op de eigen helft voor Paysandu SC PA.
61'
Inworp voor Guarani FC SP op de helft van Paysandu SC PA.
59'
59'
Scheidsrechter Rodrigo Jose Pereira de Lima geeft Guarani FC SP een vrije trap op de eigen helft.
57'
Joao Victor Lima Ferreira gaat in het boekje van de scheidsrechter.
57'
Scheidsrechter Rodrigo Jose Pereira de Lima kent een vrije trap toe aan Paysandu SC PA, te nemen op de helft van Guarani FC SP.
55'
Het staat 2-1, Kevyn Lucas Ramos da Costa (Paysandu SC PA) scoort met het hoofd.
53'
Vergeefse doelpoging Esli Samuel Garcia Cordero (Paysandu SC PA).
51'
46'
De assist kwam van Edilson Jose da Silva Junior.
46'
Paysandu SC PA heeft Juan Cazares gewisseld. Jean Dias da Costa neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Marcio Fernandes Figueiredo.
46'
Paysandu SC PA gebruikt de eerste wissel. Benjamin Borasi vervangt Yony Gonzalez.
46'
De uitploeg vervangt Luan Dias da Silva door Pierre.
De scheidsrechter fluit voor de rust.
45+6'
Scheidsrechter Rodrigo Jose Pereira de Lima geeft Guarani FC SP een doeltrap.
45+5'
Vrije trap voor Paysandu SC PA op de helft van Guarani FC SP.
45+4'
45+4'
Guarani FC SP krijgt van scheidsrechter Rodrigo Jose Pereira de Lima op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45+3'
Scheidsrechter Rodrigo Jose Pereira de Lima kent een vrije trap toe aan Paysandu SC PA op een gevaarlijke plek voor Guarani FC SP.
45+1'
Arbiter Rodrigo Jose Pereira de Lima kent een vrije trap toe aan Guarani FC SP op de eigen helft.
44'
44'
De scherpte ontbreekt bij Leandro Sales (Paysandu SC PA). Zijn poging mist doel.
42'
Scheidsrechter Rodrigo Jose Pereira de Lima geeft Paysandu SC PA een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Guarani FC SP.