90+9'
Scheidsrechter Savio Pereira Sampaio kent Paysandu SC PA een inworp toe op de helft van Amazonas FC AM.
90+8'
Scheidsrechter Savio Pereira Sampaio kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+7'
Inworp voor Paysandu SC PA op de helft van Amazonas FC AM.
90+6'
Inworp op de eigen helft voor Paysandu SC PA.
90+5'
Paysandu SC PA moet opletten als Amazonas FC AM van scheidsrechter Savio Pereira Sampaio een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+3'
Amazonas FC AM is weer compleet nu Fabiano da Silva Souza weer terug het veld in mag.
90+2'
Het spel ligt even stil: Fabiano da Silva Souza (Amazonas FC AM) is geblesseerd.
90+2'
Scheidsrechter Savio Pereira Sampaio fluit voor buitenspel van Amazonas FC AM.
90'
Doelpoging Amazonas FC AM! Het schot van William Barbio gaat niet tussen de palen.
89'
87'
Arbiter Savio Pereira Sampaio kent een vrije trap toe aan Paysandu SC PA op de eigen helft.
85'
De bal is over de achterlijn geweest. Amazonas FC AM mag een doeltrap nemen.
85'
Scheidsrechter Savio Pereira Sampaio geeft Paysandu SC PA een doeltrap.
84'
De vijfde wissel van coach Rafael dos Santos Lacerda (Amazonas FC AM) is een noodgedwongen wijziging. Luis Felipe Rebelo Costa vervangt de aangeslagen Cauan Barros.
79'
Cauan Barros van Amazonas FC AM is geblesseerd en het spel ligt even stil.
79'
Paysandu SC PA gebruikt de vijfde wissel. Joel Tagueu vervangt Nicolas.
79'
Juan Cazares vervangt Joao Pedro Vieira bij de thuisploeg.
78'
De scherpte ontbreekt bij Joao Pedro Vieira (Paysandu SC PA). Zijn poging mist doel.
78'
Sebastiao Enio Santos de Almeida staat buitenspel. Amazonas FC AM krijgt een vrije trap tegen.
75'
Inworp Paysandu SC PA. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
74'
74'
De poging van Jose Domingos de Moraes Neto (Paysandu SC PA) mist doel.
72'
Bij Amazonas FC AM komt Jorge Andres Roa Jimenez er in. Hij vervangt Diego Fabian Torres.
72'
De uitploeg vervangt Sidcley door Renan Santos De Castro.
70'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Paysandu SC PA in de buurt van het doel van Amazonas FC AM.
69'
Trainer Helio Cesar Pinto dos Anjos (Paysandu SC PA) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Robinho door Paulo Boia.
68'
De uitploeg incasseert geel op naam van Tiago Cameta.
65'
64'
61'
Scheidsrechter Savio Pereira Sampaio kent Amazonas FC AM een inworp toe op de helft van Paysandu SC PA.
61'
De thuisploeg wisselt Trindade voor Jose Domingos de Moraes Neto.
58'
Scheidsrechter Savio Pereira Sampaio kent een vrije trap toe aan Paysandu SC PA op een gevaarlijke plek voor Amazonas FC AM.
58'
Vrije trap voor Paysandu SC PA op de helft van Amazonas FC AM.
57'
Inworp op de eigen helft voor Amazonas FC AM.
56'
55'
Paysandu SC PA krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Savio Pereira Sampaio op de helft van Amazonas FC AM.
53'
Nicolas lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Paysandu SC PA.
52'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Nicolas (Paysandu SC PA).
51'
50'
Scheidsrechter Savio Pereira Sampaio geeft Paysandu SC PA een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Amazonas FC AM.