90+12'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia geeft een inworp aan Operario Ferroviario EC PR op de eigen helft in Estadio Germano Kruger.
90+12'
Inworp voor Chapecoense SC op de helft van Operario Ferroviario EC PR.
90+12'
Inworp Chapecoense SC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+10'
Chapecoense SC mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90+10'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Ponta Grossa.
90+10'
Vrije trap in Estadio Germano Kruger. Op de helft van Chapecoense SC mag Operario Ferroviario EC PR een vrije trap nemen.
90+9'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia toont Eduardo Vinicius Domachowski (Chapecoense SC) de gele kaart.
90+9'
Inworp voor Operario Ferroviario EC PR in Estadio Germano Kruger op de eigen helft.
90+8'
Inworp op de eigen helft voor Operario Ferroviario EC PR.
90+8'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia geeft Chapecoense SC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Operario Ferroviario EC PR.
90+7'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+3'
Ronaldo Henrique Silva deed het voorbereidende werk.
90+3'
De bal gaat binnen. De thuisploeg neemt de leiding via Maxwell. 3-2!
90+3'
In Estadio Germano Kruger mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+1'
Het voorbereidende werk werd verricht door Marcelinho.
90+1'
Guilherme Seefeldt Krolow scoort en maakt de 2-2 gelijkmaker voor Chapecoense SC in Estadio Germano Kruger.
90'
Operario Ferroviario EC PR krijgt van scheidsrechter Bruno Mota Correia op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Bruno Mota Correia een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Ponta Grossa.
89'
Gele kaart in Ponta Grossa: João Paulo (Chapecoense SC) gaat op de bon bij scheidsrechter Bruno Mota Correia.
88'
Erik da Silva Bessa (Operario Ferroviario EC PR) krijgt een eerste gele kaart.
88'
Eerste gele kaart voor Mailton (Chapecoense SC) in Ponta Grossa.
88'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia geeft Chapecoense SC een vrije trap op de eigen helft.
86'
Chapecoense SC brengt Jenison in de plaats van Johnathan Marlone Azevedo da Silva.
86'
De uitploeg wisselt Italo de Vargas da Rosa voor Mailton.
86'
86'
82'
Operario Ferroviario EC PR neemt een 2-1 voorsprong dankzij Nathan.
82'
Operario Ferroviario EC PR mag een hoekschop nemen vanaf links via Maxwell in Estadio Germano Kruger.
81'
81'
De vijfde wissel van Operario Ferroviario EC PR. Ronaldo Henrique Silva komt erin voor Rodrigo Lindoso in Estadio Germano Kruger.
81'
De thuisploeg vervangt Ronald Santanna Rodrigues door Maxwell.
81'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.