90+6'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+4'
Scheidsrechter Emerson Ricardo De Almeida Andrade geeft Ituano FC SP een doeltrap.
90+3'
De bal is over de achterlijn geweest. Ituano FC SP mag een doeltrap nemen.
90+3'
Scheidsrechter Emerson Ricardo De Almeida Andrade geeft een gele kaart aan Miqueias Cabral Evaristo (Ituano FC SP).
90+2'
Vrije trap voor Mirassol FC op de helft van Ituano FC SP.
87'
Inworp op de eigen helft voor Mirassol FC.
87'
De uitploeg incasseert geel op naam van Guilherme Augusto Alves Dellatorre.
86'
Bij Mirassol FC bevindt Guilherme Augusto Alves Dellatorre zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Emerson Ricardo De Almeida Andrade.
86'
Ituano FC SP moet opletten als Mirassol FC van scheidsrechter Emerson Ricardo De Almeida Andrade een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
84'
Joao Victor Carroll Santana (Mirassol FC) krijgt geel.
83'
Vrije trap voor Ituano FC SP op de helft van Mirassol FC.
82'
De thuisploeg wisselt Thonny Anderson voor Alvaro Viera de Oliveira.
81'
Leonardo da Silva Cruz Duarte vervangt Bruno Xavier bij de thuisploeg.
80'
Inworp op de eigen helft voor Ituano FC SP.
78'
Luiz Gustavo kan weer verder bij Ituano FC SP.
78'
Het spel ligt even stil: Luiz Gustavo (Ituano FC SP) is geblesseerd.
76'
Scheidsrechter Emerson Ricardo De Almeida Andrade geeft Mirassol FC een vrije trap op de eigen helft.
74'
De voorzet kwam van Eduardo Luiz Person.
74'
Ituano FC SP neemt een 3-2 voorsprong dankzij Leonardo Caetano Silva.
73'
Lucas Ramon deed het voorbereidende werk.
73'
Iury Lirio brengt de uitploeg langszij, 2-2.
69'
Mirassol FC moet opletten als Ituano FC SP van scheidsrechter Emerson Ricardo De Almeida Andrade een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
67'
65'
Trainer Mozart Santos Batista Junior (Mirassol FC) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Zeca door Alex Silva.
65'
Bij de uitploeg moet de geblesseerde Chico plaats maken voor Marcos Vinicius da Silva.
64'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Chico (Mirassol FC).
59'
Mirassol FC heeft Leo Gamalho gewisseld. Iury Lirio neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Mozart Santos Batista Junior.
59'
Jose Rodrigo Andrade Ramos (Mirassol FC) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Neto Moura.
59'
Ituano FC SP gebruikt de derde wissel. Leonardo Caetano Silva vervangt Joao Carlos Barros Lopes.
58'
Ituano FC SP brengt Eduardo Luiz Person in de plaats van Yann Rolim.
57'
Jose Rodrigo Andrade Ramos van Mirassol FC is geblesseerd en het spel ligt even stil.
56'
Scheidsrechter Emerson Ricardo De Almeida Andrade geeft Mirassol FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Ituano FC SP.
54'
Mirassol FC is weer compleet nu Chico weer terug het veld in mag.
52'
Xavier (Ituano FC SP) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
51'
De bal is over de achterlijn geweest. Mirassol FC mag een doeltrap nemen.
50'
Doelpoging Ituano FC SP! Het schot van Joao Carlos Barros Lopes gaat niet tussen de palen.
50'
Yann Rolim raakt namens Ituano FC SP de lat!
48'
Inworp Ituano FC SP. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
47'
Scheidsrechter Emerson Ricardo De Almeida Andrade kent een vrije trap toe aan Mirassol FC, te nemen op de helft van Ituano FC SP.