1 - 0Einde
90+9'
Luiz Otavio (Mirassol FC) ziet zijn kopbal niet in het doel van Guarani FC SP belanden.
90+8'
Scheidsrechter Luiz Flavio de Oliveira kent een vrije trap toe aan Mirassol FC, te nemen op de helft van Guarani FC SP.
90+8'
Marlon Roberto (Guarani FC SP) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90+8'
Vrije trap in Estadio Brinco de Ouro. Op de helft van Guarani FC SP mag Mirassol FC een vrije trap nemen.
90+7'
Scheidsrechter Luiz Flavio de Oliveira geeft Mirassol FC een doeltrap.
90+7'
Doelpoging Guarani FC SP! Het schot van Gabriel Bispo dos Santos gaat niet tussen de palen.
90+6'
Scheidsrechter Luiz Flavio de Oliveira kent een vrije trap toe aan Guarani FC SP, te nemen op de helft van Mirassol FC.
90+5'
Gele kaart. Luiz Henrique Soares Firmino (Mirassol FC) gaat op de bon.
90+4'
Scheidsrechter Luiz Flavio de Oliveira geeft Mirassol FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Guarani FC SP.
90+4'
Estadio Brinco de Ouro ziet hoe een schot van Luiz Henrique Soares Firmino (Mirassol FC) de lat treft!
90+3'
Inworp voor Mirassol FC in de buurt van het vijandige doel in Estadio Brinco de Ouro.
90+3'
Scheidsrechter Luiz Flavio de Oliveira geeft een inworp aan Mirassol FC op de eigen helft in Estadio Brinco de Ouro.
90+1'
Vrije trap voor Guarani FC SP op de helft van Mirassol FC.
90'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Guarani FC SP in Campinas.
90'
Een doelpoging van Joao Victor Carroll Santana (Mirassol FC) mist scherpte.
90'
Daniel de Oliveira Sertanejo neemt de door scheidsrechter Luiz Flavio de Oliveira gegeven hoekschop voor Mirassol FC in Campinas.
89'
De uitploeg vervangt Lucas Ramon door Alex Silva.
89'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Brinco de Ouro.
88'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Campinas.
87'
In Estadio Brinco de Ouro mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
87'
Inworp voor Mirassol FC op de helft van Guarani FC SP.
86'
Arbiter Luiz Flavio de Oliveira kent een vrije trap toe aan Mirassol FC op de eigen helft.
85'
Doeltrap voor Guarani FC SP in Estadio Brinco de Ouro.
85'
Zeca (Mirassol FC) krijgt geel van scheidsrechter Luiz Flavio de Oliveira in Estadio Brinco de Ouro en moet oppassen.
84'
Guilherme Augusto Pacheco gaat in het boekje van de scheidsrechter.
84'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Luiz Flavio de Oliveira een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Campinas.
83'
In Campinas krijgt Guarani FC SP op de eigen helft een vrije trap te nemen.
82'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Campinas.
80'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Matheus Bueno.
80'
Wissel in Campinas: Luiz Henrique Soares Firmino vervangt Guilherme Augusto Alves Dellatorre bij Mirassol FC.
80'
Cristian Renato Goncalves Riquelme vervangt Fernandinho bij de uitploeg.
79'
Guarani FC SP krijgt van scheidsrechter Luiz Flavio de Oliveira op eigen helft een vrije trap toegewezen.
77'
Estadio Brinco de Ouro ziet hoe Reinaldo op doel schiet, maar niet scoort voor Guarani FC SP.
76'
76'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Brinco de Ouro.
75'
Scheidsrechter Luiz Flavio de Oliveira geeft Mirassol FC een vrije trap op de eigen helft.