3 - 2Einde
90+7'
Scheidsrechter Jefferson Ferreira de Moraes kent CR Brasil AL een inworp toe op de helft van Paysandu SC PA.
90+7'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor CR Brasil AL in Maceio.
90+6'
Paysandu SC PA krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jefferson Ferreira de Moraes op de helft van CR Brasil AL.
90+5'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Rei Pele.
90+3'
Inworp voor Paysandu SC PA op de helft van CR Brasil AL.
90+2'
Scheidsrechter Jefferson Ferreira de Moraes kent Paysandu SC PA een inworp toe op de helft van CR Brasil AL.
90+2'
CR Brasil AL schiet tussen de palen, maar Wanderson Pereira ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Maceio.
90'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Maceio.
89'
Scheidsrechter Jefferson Ferreira de Moraes toont Facundo Labandeira Castro (CR Brasil AL) de gele kaart.
89'
Scheidsrechter Jefferson Ferreira de Moraes geeft Paysandu SC PA een vrije trap op de eigen helft.
89'
In Maceio krijgt CR Brasil AL op de eigen helft een vrije trap te nemen.
88'
Paysandu SC PA krijgt van scheidsrechter Jefferson Ferreira de Moraes op eigen helft een vrije trap toegewezen.
88'
Inworp op de eigen helft voor Paysandu SC PA.
86'
Inworp voor CR Brasil AL in Estadio Rei Pele op de eigen helft.
85'
Scheidsrechter Jefferson Ferreira de Moraes kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
85'
Scheidsrechter Jefferson Ferreira de Moraes geeft een inworp aan Paysandu SC PA op de eigen helft in Estadio Rei Pele.
83'
De bal is over de achterlijn geweest. Paysandu SC PA mag een doeltrap nemen.
83'
Inworp Paysandu SC PA. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
82'
Matheus Albino Carneiro (CR Brasil AL) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
82'
Buitenspelpositie CR Brasil AL.
81'
Vrije trap voor CR Brasil AL op de helft van Paysandu SC PA.
80'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Matheus Albino Carneiro (CR Brasil AL).
79'
78'
Kevyn Lucas Ramos da Costa (Paysandu SC PA) krijgt geel van scheidsrechter Jefferson Ferreira de Moraes in Estadio Rei Pele en moet oppassen.
77'
Scheidsrechter Jefferson Ferreira de Moraes kent een vrije trap toe aan Paysandu SC PA, te nemen op de helft van CR Brasil AL.
76'
76'
De thuisploeg wisselt Ryan Carlos Santos de Sousa voor Willian Prado Camargo.
76'
CR Brasil AL moet opletten als Paysandu SC PA van scheidsrechter Jefferson Ferreira de Moraes een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
75'
In Estadio Rei Pele mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
75'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Maceio.
75'
Doelpoging CR Brasil AL! Het schot van Anselmo Ramon gaat niet tussen de palen.
74'
73'
Scheidsrechter Jefferson Ferreira de Moraes geeft CR Brasil AL een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Paysandu SC PA.
73'
Trainer Marcio Fernandes Figueiredo (Paysandu SC PA) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Benjamin Borasi door Esli Samuel Garcia Cordero.
72'
Bij CR Brasil AL komt Gustavo Henrique Santos er in. Hij vervangt Saimon Pains Tormen.
72'
CR Brasil AL heeft Lucas de Oliveira Teodoro Falcao gewisseld. Romulo neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Bruno Pivetti.
71'
Trainer Bruno Pivetti gebruikt zijn tweede wissel. Geirton Marques Aires wordt door Chay Oliveira vervangen bij de thuisploeg.
70'
Doeltrap voor CR Brasil AL in Estadio Rei Pele.
68'
Arbiter Jefferson Ferreira de Moraes kent een vrije trap toe aan CR Brasil AL op de eigen helft.