Scheidsrechter Bruno Arleu de Araujo geeft Coritiba een doeltrap.
90+6'
Inworp voor Ceara op de helft van Coritiba.
90+6'
Scheidsrechter Bruno Arleu de Araujo geeft een gele kaart aan Sebastian Gomez Londono (Coritiba).
90+5'
Vrije trap voor Ceara op de helft van Coritiba.
90+5'
Scheidsrechter Bruno Arleu de Araujo kent Coritiba een inworp toe op de helft van Ceara.
90+5'
Inworp op de eigen helft voor Coritiba.
90+3'
Scheidsrechter Bruno Arleu de Araujo kent een vrije trap toe aan Ceara, te nemen op de helft van Coritiba.
90+2'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Curitiba.
90+2'
Jorge Eduardo Recalde Ramirez (Ceara) krijgt geel van scheidsrechter Bruno Arleu de Araujo in Estadio Couto Pereira en moet oppassen.
90+1'
Vrije trap voor Coritiba op de helft van Ceara.
90+1'
In Estadio Couto Pereira mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+1'
Een doelpoging van Robson (Coritiba) mist scherpte.
90+1'
Doeltrap voor Ceara in Estadio Couto Pereira.
89'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Bruno Arleu de Araujo aan de thuisploeg.
89'
Ceara krijgt een schietkans via Erick Da Costa Farias, maar scoort niet in Estadio Couto Pereira.
89'
Rafinha (Ceara) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
88'
Scheidsrechter Bruno Arleu de Araujo kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
87'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Curitiba.
86'
Coritiba mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
86'
Ceara krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bruno Arleu de Araujo op de helft van Coritiba.
85'
Ceara krijgt van scheidsrechter Bruno Arleu de Araujo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
85'
Estadio Couto Pereira ziet hoe Junior Brumado op doel schiet, maar niet scoort voor Coritiba.
85'
Ceara gebruikt de vijfde wissel. Rai dos Reis Ramos vervangt Rafael Ramos.
84'
Trainer Leonardo Conde gebruikt zijn vierde wissel. Richardson wordt door Jorge Eduardo Recalde Ramirez vervangen bij de uitploeg.
82'
De assist kwam van Lucas Ronie.
82'
Matheus Frizzo legt de bal in het net. De thuisploeg breidt de voorsprong uit: 3-1!
81'
Coritiba moet opletten als Ceara van scheidsrechter Bruno Arleu de Araujo een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
79'
Richardson deed het voorbereidende werk.
79'
Goal! Facundo Barcelo Viera scoort voor Ceara en maakt er 2-1 van.
78'
Inworp Ceara. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
78'
77'
Jamerson Bahia vervangt Rodrigo Silva Nascimento bij de thuisploeg.
77'
De bal is over de achterlijn geweest. Coritiba mag een doeltrap nemen.
76'
74'
Eerste gele kaart voor Matheus Frizzo (Coritiba) in Curitiba.
74'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Couto Pereira.