90+5'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+4'
Scheidsrechter Paulo Schleich Vollkopf geeft Ceara een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Chapecoense SC.
90+4'
Andrey schiet op doel maar scoort niet voor Ceara.
90+3'
Leo Vieira (Chapecoense SC) krijgt een eerste gele kaart.
90+3'
De bal is over de achterlijn geweest. Chapecoense SC mag een doeltrap nemen.
90+3'
Een doelpoging van Facundo Barcelo Viera (Ceara) mist scherpte.
90+2'
Chapecoense SC krijgt van scheidsrechter Paulo Schleich Vollkopf op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+1'
Scheidsrechter Paulo Schleich Vollkopf toont Perotti (Chapecoense SC) de gele kaart.
89'
Ceara gebruikt de vijfde wissel. Talisson de Almeida vervangt Lucas Mugni.
89'
Trainer Leonardo Conde (Ceara) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Eric Almeida de Melo door Rai dos Reis Ramos.
89'
Ceara heeft Joao Paulo Ferreira Lourenco gewisseld. Andrey neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Leonardo Conde.
88'
Ceara krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Paulo Schleich Vollkopf op de helft van Chapecoense SC.
85'
Scheidsrechter Paulo Schleich Vollkopf geeft Chapecoense SC een doeltrap.
85'
De poging van Joao Paulo Ferreira Lourenco (Ceara) mist doel.
83'
De thuisploeg wisselt Marcinho voor Victor Henrique Carvalho Caetano.
81'
Ceara krijgt een schietkans via Aylon Darwin Tavella, maar scoort niet.
77'
Ceara brengt Jorge Eduardo Recalde Ramirez in de plaats van Patrick.
77'
Lucas Mugni kopt namens Ceara op doel, zonder doelpunt als resultaat.
76'
Giovanni Augusto gaat in het boekje van de scheidsrechter.
74'
Inworp op de eigen helft voor Chapecoense SC.
70'
Buitenspel van de uitploeg.
69'
Chapecoense SC heeft Mario Sergio gewisseld. Perotti neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Gilmar Dal Pozzo.
68'
Inworp voor Ceara op de helft van Chapecoense SC.
64'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Leo Vieira (Chapecoense SC).
63'
Vergeefse doelpoging Aylon Darwin Tavella (Ceara).
62'
Scheidsrechter Paulo Schleich Vollkopf geeft Ceara een vrije trap op de eigen helft.
61'
Arbiter Paulo Schleich Vollkopf kent een vrije trap toe aan Chapecoense SC op de eigen helft.
58'
Guilherme Seefeldt Krolow deed het voorbereidende werk.
58'
Goal! De thuisploeg neemt een 2-1 voorsprong via Marcelinho.
57'
Inworp Chapecoense SC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
56'
Chapecoense SC moet opletten als Ceara van scheidsrechter Paulo Schleich Vollkopf een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
55'
Scheidsrechter Paulo Schleich Vollkopf kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
55'
54'
Scheidsrechter Paulo Schleich Vollkopf geeft Ceara een doeltrap.
54'
Doelpoging Chapecoense SC! Het schot van Mancha gaat niet tussen de palen.
53'
Scheidsrechter Paulo Schleich Vollkopf geeft Chapecoense SC een vrije trap op de eigen helft.
51'
Chapecoense SC krijgt een schietkans via Rafael Dos Santos Carvalheira Natividade, maar scoort niet.
50'
Scheidsrechter Paulo Schleich Vollkopf kent Ceara een inworp toe op de helft van Chapecoense SC.