90+5'
Inworp Goias. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+5'
Scheidsrechter Fernando Antonio Mendes de Salles Nascimento Filho kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+2'
Scheidsrechter Fernando Antonio Mendes de Salles Nascimento Filho kent een vrije trap toe aan Goias, te nemen op de helft van Botafogo FC SP.
90+2'
Botafogo FC SP heeft Victor Andrade gewisseld. Gustavo Bochecha neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Paulo Gomes.
90'
Inworp op de eigen helft voor Botafogo FC SP.
89'
Inworp voor Goias op de helft van Botafogo FC SP.
89'
Vrije trap voor Botafogo FC SP op de helft van Goias.
88'
De bal is over de achterlijn geweest. Botafogo FC SP mag een doeltrap nemen.
87'
Trainer Vagner Mancini gebruikt zijn vijfde wissel. Paulo Baya wordt door Rildo Goncalves vervangen bij de uitploeg.
82'
De kopbal van Lucas Ribeiro belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Goias.
81'
Poging met het hoofd van Messias. Maar geen doelpunt voor Goias.
80'
Trainer Paulo Gomes (Botafogo FC SP) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Emerson Ramon Bezerra Oliveira door Pedro Henrique Vieira Costa.
80'
Botafogo FC SP heeft Patrick de Carvalho Brey gewisseld. Jean Victor Barros neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Paulo Gomes.
79'
De scherpte ontbreekt bij Victor Andrade (Botafogo FC SP). Zijn poging mist doel.
78'
Goias krijgt van scheidsrechter Fernando Antonio Mendes de Salles Nascimento Filho op eigen helft een vrije trap toegewezen.
77'
Schot op doel van Douglas Baggio de Oliveira Costa. Maar zonder doelpunt voor Botafogo FC SP als gevolg.
73'
Bernardo Schappo (Botafogo FC SP) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
73'
Vrije trap voor Goias op de helft van Botafogo FC SP.
72'
Inworp voor Botafogo FC SP op de helft van Goias.
69'
Arbiter Fernando Antonio Mendes de Salles Nascimento Filho kent een vrije trap toe aan Botafogo FC SP op de eigen helft.
68'
Scheidsrechter Fernando Antonio Mendes de Salles Nascimento Filho geeft Botafogo FC SP een doeltrap.
65'
Scheidsrechter Fernando Antonio Mendes de Salles Nascimento Filho kent Botafogo FC SP een inworp toe op de helft van Goias.
64'
Botafogo FC SP krijgt van scheidsrechter Fernando Antonio Mendes de Salles Nascimento Filho op eigen helft een vrije trap toegewezen.
64'
61'
Paulo Baya (Goias) krijgt een eerste gele kaart.
59'
Inworp op de eigen helft voor Goias.
59'
De uitploeg wisselt Jhon Freduar Vasquez Anaya voor Wellinton Matheus.
59'
Goias gebruikt de eerste wissel. Juninho vervangt Luiz Henrique.
57'
Scheidsrechter Fernando Antonio Mendes de Salles Nascimento Filho geeft Goias een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Botafogo FC SP.
56'
Alexandre Jesus (Botafogo FC SP) ziet zijn kopbal niet in het doel van Goias belanden.
55'
Botafogo FC SP mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
55'
Goias krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Fernando Antonio Mendes de Salles Nascimento Filho op de helft van Botafogo FC SP.
54'
Goias moet opletten als Botafogo FC SP van scheidsrechter Fernando Antonio Mendes de Salles Nascimento Filho een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
53'
Scheidsrechter Fernando Antonio Mendes de Salles Nascimento Filho geeft Botafogo FC SP een vrije trap op de eigen helft.
52'
Arbiter Fernando Antonio Mendes de Salles Nascimento Filho kent een vrije trap toe aan Goias op de eigen helft.
52'
Botafogo FC SP krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Fernando Antonio Mendes de Salles Nascimento Filho op de helft van Goias.
50'
Buitenspel Goias. Paulo Baya wordt teruggefloten door scheidsrechter Fernando Antonio Mendes de Salles Nascimento Filho.
50'
Scheidsrechter Fernando Antonio Mendes de Salles Nascimento Filho kent Goias een inworp toe op de helft van Botafogo FC SP.
49'
Scheidsrechter Fernando Antonio Mendes de Salles Nascimento Filho geeft Goias een doeltrap.