90+3'
Paysandu SC PA schiet tussen de palen, maar Jean Dias da Costa ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Belo Horizonte.
90+1'
Arbiter Anderson Daronco kent een vrije trap toe aan America FC MG op de eigen helft.
90'
Scheidsrechter Anderson Daronco kent een vrije trap toe aan America FC MG, te nemen op de helft van Paysandu SC PA.
89'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
88'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Belo Horizonte.
88'
De scherpte ontbreekt bij Jose Domingos de Moraes Neto (Paysandu SC PA). Zijn poging mist doel in Belo Horizonte.
88'
Inworp voor Paysandu SC PA op de helft van America FC MG.
86'
America FC MG krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Anderson Daronco in Belo Horizonte.
85'
Vrije trap voor America FC MG op de helft van Paysandu SC PA.
84'
Scheidsrechter Anderson Daronco geeft Paysandu SC PA een doeltrap.
84'
Doelpoging America FC MG! Het schot van Jonathas gaat niet tussen de palen.
84'
Alexandre Egea neemt de door scheidsrechter Anderson Daronco gegeven hoekschop voor America FC MG in Belo Horizonte.
82'
In Independencia mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
81'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor America FC MG in Belo Horizonte.
80'
Voor Lucas Maia is de wedstrijd voorbij. Eric Wanderson da Silva Vieira vervangt de aangeslagen speler bij Paysandu SC PA.
80'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Lucas Maia (Paysandu SC PA).
79'
Scheidsrechter Anderson Daronco kent America FC MG een inworp toe op de helft van Paysandu SC PA.
78'
Scheidsrechter Anderson Daronco geeft America FC MG een vrije trap op de eigen helft.
77'
Doeltrap voor Paysandu SC PA in Independencia.
77'
Doelpoging America FC MG! Het schot van Alexandre Egea gaat niet tussen de palen in Belo Horizonte.
77'
De vierde wissel van Paysandu SC PA. Jean Dias da Costa komt erin voor Esli Samuel Garcia Cordero in Independencia.
76'
De uitploeg wisselt Nicolas voor Joel Tagueu.
76'
America FC MG krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Anderson Daronco op de helft van Paysandu SC PA.
75'
Wissel in Belo Horizonte: Moises vervangt Fernando Gaston Elizari bij America FC MG.
74'
De bal is over de achterlijn geweest. Paysandu SC PA mag een doeltrap nemen.
74'
De poging van Juninho (America FC MG) mist doel in Independencia.
73'
Jose Domingos de Moraes Neto schiet op doel maar scoort niet voor Paysandu SC PA.
72'
72'
Jonathas mist het doel en scoort niet voor America FC MG.
71'
71'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
70'
Hoekschop voor Paysandu SC PA in Independencia. Paulo Boia neemt deze vanaf links.
70'
Paysandu SC PA mag een hoekschop nemen vanaf links via Jose Domingos de Moraes Neto in Independencia.
68'
Inworp op de eigen helft voor America FC MG.
67'
67'
De scherpte ontbreekt bij Jonathas (America FC MG). Zijn poging mist doel.
67'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Belo Horizonte.
67'
Jose Domingos de Moraes Neto vervangt Valdemir bij de uitploeg.
66'
Benjamin Borasi neemt de door scheidsrechter Anderson Daronco gegeven hoekschop voor Paysandu SC PA in Belo Horizonte.