90+5'
Vrije trap voor America FC MG op de helft van Guarani FC SP.
90+5'
Scheidsrechter Alex Gomes Stefano geeft America FC MG een vrije trap op de eigen helft.
90+3'
Scheidsrechter Alex Gomes Stefano geeft America FC MG een doeltrap.
90+2'
America FC MG gebruikt de vijfde wissel. Moises vervangt Rodriguinho.
90+2'
Rodriguinho met de assist.
87'
America FC MG krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alex Gomes Stefano op de helft van Guarani FC SP.
86'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
85'
Inworp voor America FC MG op de helft van Guarani FC SP.
84'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
83'
Het spel ligt even stil: Alexandre Egea (America FC MG) is geblesseerd.
81'
Marlon Matheus (America FC MG) is weer terug binnen de lijnen.
80'
Marlon Matheus raakt geblesseerd bij America FC MG en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
79'
De uitploeg wisselt Joao Victor Lima Ferreira voor Reinaldo.
78'
Scheidsrechter Alex Gomes Stefano kent een vrije trap toe aan America FC MG, te nemen op de helft van Guarani FC SP.
73'
Trainer Cauan Almeida (America FC MG) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Adyson door Felipe Amaral Casarin Damasceno.
73'
De thuisploeg vervangt Davo door Renato Marques de Oliveira Junior.
73'
Scheidsrechter Alex Gomes Stefano kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
70'
Guarani FC SP brengt Lohan do Santos Freire in de plaats van Caio Henrique da Silva Dantas.
70'
Trainer Allan Rodrigo Aal gebruikt zijn derde wissel. Jefferson wordt door Emerson Barbosa Rodrigues dos Santos vervangen bij de uitploeg.
69'
Scheidsrechter Alex Gomes Stefano kent Guarani FC SP een inworp toe op de helft van America FC MG.
68'
Arbiter Alex Gomes Stefano kent een vrije trap toe aan Guarani FC SP op de eigen helft.
66'
America FC MG krijgt van scheidsrechter Alex Gomes Stefano op eigen helft een vrije trap toegewezen.
65'
Arbiter Alex Gomes Stefano kent een vrije trap toe aan America FC MG op de eigen helft.
65'
Fabio Luciano da Silva vervangt Fernando Gaston Elizari bij de thuisploeg.
61'
Inworp Guarani FC SP. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
61'
Inworp op de eigen helft voor Guarani FC SP.
60'
De bal is over de achterlijn geweest. America FC MG mag een doeltrap nemen.
58'
Buitenspelpositie Guarani FC SP.
58'
Scheidsrechter Alex Gomes Stefano geeft Guarani FC SP een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van America FC MG.
56'
55'
55'
De scherpte ontbreekt bij Luan Dias da Silva (Guarani FC SP). Zijn poging mist doel.
55'
Vrije trap voor Guarani FC SP op de helft van America FC MG.
53'
Anderson Leite (Guarani FC SP) krijgt geel.
50'
48'
Scheidsrechter Alex Gomes Stefano kent een vrije trap toe aan Guarani FC SP, te nemen op de helft van America FC MG.
46'
Inworp op de eigen helft voor America FC MG.
46'
Bij Guarani FC SP komt Anderson Leite er in. Hij vervangt Gabriel Bispo dos Santos.
45'
Scheidsrechter Alex Gomes Stefano kent America FC MG een inworp toe op de helft van Guarani FC SP.