90+5'
Scheidsrechter Paulo Jose Souza Mourao kent Amazonas FC AM een inworp toe op de helft van Operario Ferroviario EC PR.
90+2'
Jorge Andres Roa Jimenez met de assist.
90+2'
Goal in Manaus! Matheus brengt Amazonas FC AM op een 2-1 voorsprong.
90'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Operario Ferroviario EC PR in Manaus.
90'
Een doelpoging van Bruno Henrique Lopes (Amazonas FC AM) mist scherpte.
89'
Scheidsrechter Paulo Jose Souza Mourao geeft een inworp aan Operario Ferroviario EC PR op de eigen helft in Arena da Amazonia.
89'
Operario Ferroviario EC PR moet opletten als Amazonas FC AM van scheidsrechter Paulo Jose Souza Mourao een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
88'
Amazonas FC AM krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Paulo Jose Souza Mourao op de helft van Operario Ferroviario EC PR.
88'
Amazonas FC AM krijgt van scheidsrechter Paulo Jose Souza Mourao op eigen helft een vrije trap toegewezen.
87'
Scheidsrechter Paulo Jose Souza Mourao kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
86'
Inworp Amazonas FC AM. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
86'
Scheidsrechter Paulo Jose Souza Mourao geeft Operario Ferroviario EC PR een doeltrap.
84'
84'
Amazonas FC AM mag een hoekschop nemen vanaf links via Diego Fabian Torres in Arena da Amazonia.
83'
Inworp op de eigen helft voor Amazonas FC AM.
82'
Doeltrap voor Operario Ferroviario EC PR in Arena da Amazonia.
81'
Inworp voor Amazonas FC AM in de buurt van het vijandige doel in Arena da Amazonia.
81'
Inworp voor Operario Ferroviario EC PR ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Manaus.
80'
Scheidsrechter Paulo Jose Souza Mourao fluit voor buitenspel van Amazonas FC AM.
80'
79'
Amazonas FC AM gebruikt de vierde wissel. Bruno Henrique Lopes vervangt Ezequiel.
78'
In Arena da Amazonia mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
78'
77'
De bal is over de achterlijn geweest. Operario Ferroviario EC PR mag een doeltrap nemen.
77'
Miranda mist het doel en scoort niet voor Amazonas FC AM in Arena da Amazonia.
76'
Scheidsrechter Paulo Jose Souza Mourao geeft Amazonas FC AM een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Operario Ferroviario EC PR.
74'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
73'
Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Paulo Jose Souza Mourao.
71'
Maxwell (Operario Ferroviario EC PR) krijgt een tweede gele kaart en moet met rood van het veld.
71'
Scheidsrechter Paulo Jose Souza Mourao toont Willian Estefani Machado (Operario Ferroviario EC PR) de gele kaart.
71'
Eerste gele kaart voor Rodrigo Lindoso (Operario Ferroviario EC PR) in Manaus.
70'
In Manaus krijgt Amazonas FC AM op de eigen helft een vrije trap te nemen.
70'
Gele kaart in Manaus: Dentinho (Amazonas FC AM) gaat op de bon bij scheidsrechter Paulo Jose Souza Mourao.
70'
Scheidsrechter Paulo Jose Souza Mourao kent een vrije trap toe aan Operario Ferroviario EC PR, te nemen op de helft van Amazonas FC AM.