Sebastiao Enio Santos de Almeida (Amazonas FC AM) krijgt geel.
90+10'
Gele kaart. Alexis Alvarino (Amazonas FC AM) gaat op de bon.
90+9'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior geeft Amazonas FC AM een vrije trap op de eigen helft.
90+8'
Gremio Novorizontino SP krijgt van scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+8'
Inworp Amazonas FC AM. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+7'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Manaus.
90+7'
In Arena da Amazonia mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+6'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+4'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Arena da Amazonia.
90+2'
Trainer Rafael dos Santos Lacerda (Amazonas FC AM) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Jorge Andres Roa Jimenez door William Barbio.
90+1'
Doeltrap voor Amazonas FC AM in Arena da Amazonia.
90'
In Manaus krijgt Amazonas FC AM op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior kent Gremio Novorizontino SP een inworp toe op de helft van Amazonas FC AM.
89'
Inworp voor Gremio Novorizontino SP in Arena da Amazonia op de eigen helft.
88'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Amazonas FC AM in Manaus.
87'
In Arena da Amazonia ziet het publiek dat Fabiano da Silva Souza (Amazonas FC AM) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
86'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Arena da Amazonia.
85'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior legt de wedstrijd even stil om Fabiano da Silva Souza (Amazonas FC AM) aan een blessure te laten behandelen in Manaus.
84'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior geeft Amazonas FC AM een doeltrap.
84'
Een doelpoging van Leonardo Santiago Barcelar (Gremio Novorizontino SP) mist scherpte.
83'
De bal is over de achterlijn geweest. Gremio Novorizontino SP mag een doeltrap nemen.
83'
In Manaus kopt Cauan Barros (Amazonas FC AM) de bal, maar mist doel.
83'
Amazonas FC AM krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior op de helft van Gremio Novorizontino SP.
82'
Inworp voor Amazonas FC AM op de helft van Gremio Novorizontino SP.
82'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Manaus.
81'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior geeft Amazonas FC AM een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Gremio Novorizontino SP.
80'
Inworp op de eigen helft voor Amazonas FC AM.
79'
Vrije trap voor Amazonas FC AM op de helft van Gremio Novorizontino SP.
78'
75'
75'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior geeft een inworp aan Gremio Novorizontino SP op de eigen helft in Arena da Amazonia.
74'
Trainer Eduardo Baptista gebruikt zijn vijfde wissel. Eduardo Marcelo Rodrigues Nunes wordt door Lucca vervangen bij de uitploeg.
74'
De vierde wissel van Gremio Novorizontino SP. Fabricio Daniel komt erin voor Pablo Dyego in Arena da Amazonia.
73'
Erick de Souza Miranda vervangt Diego Fabian Torres bij de thuisploeg.
73'
Deze wissel was niet voorzien. Rafael dos Santos Lacerda moet de aangeslagen Matheus vervangen. Sidcley komt voor hem in de plaats. Dit is de tweede wissel voor Amazonas FC AM.
72'
71'
Matheus blesseert zich bij Amazonas FC AM, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Arena da Amazonia.
71'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior toont Diego Fabian Torres (Amazonas FC AM) de gele kaart.
71'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior geeft een gele kaart aan Joao Vitor Silva Dantas de Oliveira (Gremio Novorizontino SP).