3 - 0Agg: 4 - 1Einde
90+4'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+3'
Inworp Antwerp FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+1'
Trainer Mark Peter Gertruda Andreas van Bommel (Antwerp FC) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Alhassan Yusuf door Eliot Matazo.
90'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
88'
Het voorbereidende werk werd verricht door Victor Udoh.
88'
Doelpunt met het hoofd! George Ilenikhena (Antwerp FC) bouwt de score verder uit tot 3-0.
87'
Scheidsrechter Erik Lambrechts geeft KV Oostende een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Antwerp FC.
85'
Arbiter Erik Lambrechts kent een vrije trap toe aan KV Oostende op de eigen helft.
84'
Vrije trap voor Antwerp FC op de helft van KV Oostende.
82'
Scheidsrechter Erik Lambrechts geeft een gele kaart aan Daniel Perez (KV Oostende).
82'
Scheidsrechter Erik Lambrechts geeft Antwerp FC een vrije trap op de eigen helft.
80'
Scheidsrechter Erik Lambrechts kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
80'
Scheidsrechter Erik Lambrechts kent KV Oostende een inworp toe op de helft van Antwerp FC.
79'
Antwerp FC krijgt van scheidsrechter Erik Lambrechts op eigen helft een vrije trap toegewezen.
79'
Antwerp FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Erik Lambrechts op de helft van KV Oostende.
78'
Inworp op de eigen helft voor KV Oostende.
77'
Scheidsrechter Erik Lambrechts fluit voor buitenspel van Antwerp FC.
76'
Inworp KV Oostende. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
76'
De tweede wissel van coach Mark Peter Gertruda Andreas van Bommel (Antwerp FC) is een noodgedwongen wijziging. Victor Udoh vervangt de aangeslagen Vincent Janssen.
72'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Vincent Janssen (Antwerp FC).
70'
Jurgen Ekkelenkamp vervangt Jacob Ondrejka bij de thuisploeg.
70'
KV Oostende heeft Alfons Amade gewisseld. Maxime D'Arpino neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jamath Shoffner.
70'
Trainer Jamath Shoffner gebruikt zijn derde wissel. Brent Laes wordt door Cederick Van Daele vervangen bij de uitploeg.
70'
Scheidsrechter Erik Lambrechts kent Antwerp FC een inworp toe op de helft van KV Oostende.
66'
Arbiter Erik Lambrechts kent een vrije trap toe aan Antwerp FC op de eigen helft.
65'
63'
Sieben Dewaele (KV Oostende) krijgt een eerste gele kaart.
63'
Scheidsrechter Erik Lambrechts kent een vrije trap toe aan Antwerp FC, te nemen op de helft van KV Oostende.
61'
De uitploeg vervangt Ewan Henderson door Daniel Perez.
60'
De bal is over de achterlijn geweest. KV Oostende mag een doeltrap nemen.
55'
53'
KV Oostende krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Erik Lambrechts op de helft van Antwerp FC.
50'
Inworp op de eigen helft voor Antwerp FC.
46'
Inworp voor KV Oostende op de helft van Antwerp FC.
Het rustsignaal klinkt.
45+2'
Scheidsrechter Erik Lambrechts geeft KV Oostende een doeltrap.
45+1'
45+1'
De scherpte ontbreekt bij George Ilenikhena (Antwerp FC). Zijn poging mist doel.
44'
44'
Scheidsrechter Erik Lambrechts geeft KV Oostende een vrije trap op de eigen helft.