90+12'
Inworp Al-Quwa Al-Jawiya. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+12'
Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim geeft een gele kaart aan Payam Niazmand (Foolad Mobarakeh Sepahan SC).
90+11'
Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim geeft Foolad Mobarakeh Sepahan SC een doeltrap.
90+10'
Doeltrap voor Foolad Mobarakeh Sepahan SC in Azadistadion.
90+10'
Mohammed Qasim mist het doel en scoort niet voor Al-Quwa Al-Jawiya in Azadistadion.
90+10'
Inworp op de eigen helft voor Al-Quwa Al-Jawiya.
90+9'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Foolad Mobarakeh Sepahan SC in Teheran.
90+7'
Al-Quwa Al-Jawiya brengt Franck Cedric in de plaats van Koffi Franco Atchou.
90+6'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Teheran.
90+6'
Doelpoging Al-Quwa Al-Jawiya! Het schot van Ibrahim Bayesh gaat niet tussen de palen in Teheran.
90+5'
Al-Quwa Al-Jawiya krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim op de helft van Foolad Mobarakeh Sepahan SC.
90+4'
90+4'
In Azadistadion ziet Mohannad Abdul Raheem (Al-Quwa Al-Jawiya) zijn kopbal op doel gered worden door Foolad Mobarakeh Sepahan SC.
90+3'
Jasmin Elaibi Al Tameemi Ali schiet op doel maar scoort niet voor Al-Quwa Al-Jawiya.
90+3'
In Azadistadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+3'
De thuisploeg wisselt Farshad Ahmadzadeh voor Siavash Yazdani.
90'
Gele kaart in Teheran: Sampson Eduku (Al-Quwa Al-Jawiya) gaat op de bon bij scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim.
90'
Hadi Mohammadi krijgt rood! De thuisploeg moet verder met een man minder.
88'
Foolad Mobarakeh Sepahan SC moet opletten als Al-Quwa Al-Jawiya van scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
87'
Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim geeft Al-Quwa Al-Jawiya een doeltrap.
86'
De bal is over de achterlijn geweest. Foolad Mobarakeh Sepahan SC mag een doeltrap nemen.
86'
De scherpte ontbreekt bij Mohammed Qasim (Al-Quwa Al-Jawiya). Zijn poging mist doel in Teheran.
85'
85'
Mohammed Qasim neemt de door scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim gegeven hoekschop voor Al-Quwa Al-Jawiya in Teheran.
84'
83'
Al-Quwa Al-Jawiya krijgt een schietkans via Jasmin Elaibi Al Tameemi Ali, maar scoort niet.
82'
Mustafa Saadoon Abbood Al-Korji (Al-Quwa Al-Jawiya) krijgt geel van scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim in Azadistadion en moet oppassen.
82'
Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim geeft een gele kaart aan Ramin Rezaeian (Foolad Mobarakeh Sepahan SC).
81'
Vrije trap in Azadistadion. Op de helft van Al-Quwa Al-Jawiya mag Foolad Mobarakeh Sepahan SC een vrije trap nemen.
81'
Koffi Franco Atchou (Al-Quwa Al-Jawiya) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
80'
Al-Quwa Al-Jawiya gebruikt de derde wissel. Sampson Eduku vervangt Saad Abdul Ameer.
79'
In Teheran krijgt Foolad Mobarakeh Sepahan SC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
78'
Al-Quwa Al-Jawiya schiet tussen de palen, maar Jasmin Elaibi Al Tameemi Ali ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Teheran.
76'
Foolad Mobarakeh Sepahan SC brengt Bryan Dabo in de plaats van Reza Asadi.
75'
75'
De scherpte ontbreekt bij Mohammed Qasim (Al-Quwa Al-Jawiya). Zijn poging mist doel.
74'
In Azadistadion ziet het publiek dat Shahriar Moghanloo (Foolad Mobarakeh Sepahan SC) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
73'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Shahriar Moghanloo (Foolad Mobarakeh Sepahan SC).
71'
71'
Azadistadion ziet hoe Foolad Mobarakeh Sepahan SC een vrije trap tegen krijgt omdat Shahriar Moghanloo buitenspel staat.