90+4'
De assist kwam van Siavash Haghnazari.
90+4'
Martin Boakye kopt de bal raak voor de uitploeg. AGMK verkleint de achterstand tot 3-2.
90+4'
AGMK krijgt een schietkans via Khurshid Giyosov, maar scoort niet in Franso Hariri Stadium.
90+3'
Inworp voor Al-Quwa Al-Jawiya in de buurt van het vijandige doel in Franso Hariri Stadium.
90+2'
Wissel in Erbil: Jakhongir Fazilov vervangt Islom Tukhtakhodjaev bij AGMK.
90+2'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al-Quwa Al-Jawiya in Erbil.
90+1'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+1'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Franso Hariri Stadium.
90'
Scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90'
AGMK gebruikt de derde wissel. Sirojiddin Bashriddinov vervangt Mirjamol Kosimov.
90'
AGMK brengt Asilbek Umirzakov in de plaats van Mirjakhon Mirakhmadov.
89'
Inworp AGMK. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
89'
Scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh geeft Al-Quwa Al-Jawiya een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van AGMK.
88'
Arbiter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh kent een vrije trap toe aan Al-Quwa Al-Jawiya op de eigen helft.
87'
Inworp op de eigen helft voor Al-Quwa Al-Jawiya.
86'
Scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh geeft Al-Quwa Al-Jawiya een vrije trap op de eigen helft.
85'
Scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh geeft AGMK een doeltrap.
85'
De scherpte ontbreekt bij Saad Abdul Ameer (Al-Quwa Al-Jawiya). Zijn poging mist doel.
85'
Al-Quwa Al-Jawiya mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Sherif Abd El Kadhim in Franso Hariri Stadium.
84'
Sampson Eduku (Al-Quwa Al-Jawiya) ziet zijn kopbal niet in het doel van AGMK belanden.
84'
In Franso Hariri Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
84'
Vanaf links mag Sherif Abd El Kadhim een hoekschop nemen voor Al-Quwa Al-Jawiya in Franso Hariri Stadium.
83'
AGMK heeft Murat Ermatov gewisseld. Iskandar Businov neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Mirjalol Kushakovich Qosimov.
82'
Inworp voor AGMK in Franso Hariri Stadium op de eigen helft.
81'
AGMK krijgt van scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh op eigen helft een vrije trap toegewezen.
81'
De bal is over de achterlijn geweest. Al-Quwa Al-Jawiya mag een doeltrap nemen.
79'
Shihab Razzaq (Al-Quwa Al-Jawiya) krijgt geel.
79'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh aan de uitploeg.
78'
Scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh geeft AGMK een vrije trap op de eigen helft.
78'
Franso Hariri Stadium ziet hoe Sherif Abd El Kadhim op doel schiet, maar niet scoort voor Al-Quwa Al-Jawiya.
77'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Al-Quwa Al-Jawiya in de buurt van het doel van AGMK.
77'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Erbil.
77'
Trainer Ayoub Odisho Barjam (Al-Quwa Al-Jawiya) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Ghaith Maaroufi door Sameh Saeed.
77'
Al-Quwa Al-Jawiya krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh op de helft van AGMK.
76'
Scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh kent AGMK een inworp toe op de helft van Al-Quwa Al-Jawiya.