90+9'
Khozimat Erkinov (Pachtakor Tasjkent) kan niet meer verder. Mukhammadal Urinboev vervangt hem bij de thuisploeg.
90+9'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Tashkent.
90+8'
Vrije trap voor Pachtakor Tasjkent op de helft van AL Fayha FC.
90+8'
In Bunyodkor Stadium ziet het publiek dat Khozimat Erkinov (Pachtakor Tasjkent) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
90+7'
Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Khozimat Erkinov (Pachtakor Tasjkent) in Bunyodkor Stadium.
90+6'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Bunyodkor Stadium.
90+6'
Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+5'
Inworp voor Pachtakor Tasjkent in Bunyodkor Stadium op de eigen helft.
90+4'
De voorzet kwam van Ali Fahd Al Jubaya.
90+4'
Treffer in Bunyodkor Stadium! AL Fayha FC scoort via Fashion Sakala de 1-4 en loopt verder uit.
90+3'
Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent een vrije trap toe aan AL Fayha FC, te nemen op de helft van Pachtakor Tasjkent.
90+3'
Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft een inworp aan AL Fayha FC op de eigen helft in Bunyodkor Stadium.
90+2'
Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft AL Fayha FC een doeltrap.
90+2'
De scherpte ontbreekt bij Azizbek Turgunbaev (Pachtakor Tasjkent). Zijn poging mist doel.
90'
Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft een gele kaart aan Rakan Al-Kaabi (AL Fayha FC).
90'
Pachtakor Tasjkent mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90'
Inworp voor Pachtakor Tasjkent op de helft van AL Fayha FC.
89'
Inworp voor Pachtakor Tasjkent ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Tashkent.
89'
Inworp Pachtakor Tasjkent. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
88'
AL Fayha FC heeft Henry Onyekuru gewisseld. Ali Fahd Al Jubaya neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Vuk Rasovic.
88'
Bij AL Fayha FC komt Khaled Al Rammah er in. Hij vervangt Nawwaf Al Harthi.
88'
Inworp op de eigen helft voor AL Fayha FC.
85'
Rakan Al-Kaabi met de assist.
85'
Doelpunt! Henry Onyekuru breidt de voorsprong uit. AL Fayha FC leidt met 1-3.
84'
Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent een vrije trap toe aan Pachtakor Tasjkent op een gevaarlijke plek voor AL Fayha FC.
83'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor AL Fayha FC in Tashkent.
83'
De poging van Dostonbek Tursunov (Pachtakor Tasjkent) mist doel in Bunyodkor Stadium.
82'
Vrije trap in Bunyodkor Stadium. Op de helft van AL Fayha FC mag Pachtakor Tasjkent een vrije trap nemen.
82'
82'
Inworp voor Pachtakor Tasjkent in de buurt van het vijandige doel in Bunyodkor Stadium.
81'
In Tashkent krijgt AL Fayha FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
79'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Tashkent.
79'
77'
De derde wissel van AL Fayha FC. Rakan Al-Kaabi komt erin voor Yousef Hussain Haqawi in Bunyodkor Stadium.
76'
74'
Doeltrap voor AL Fayha FC in Bunyodkor Stadium.
74'
Doelpoging Pachtakor Tasjkent! Het schot van Khozimat Erkinov gaat niet tussen de palen in Tashkent.
74'
Buitenspelpositie AL Fayha FC.
73'
AL Fayha FC is weer compleet nu Husein Al Shuwaish weer terug het veld in mag.
73'
Arbiter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent een vrije trap toe aan AL Fayha FC op de eigen helft.