90+8'
Inworp voor FC Ahal op de helft van Pachtakor Tasjkent.
90+7'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Ashgabat Stadium.
90+7'
FC Ahal moet uitkijken als Pachtakor Tasjkent een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Ashgabat Stadium.
90+7'
In Ashgabat Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+7'
Scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+6'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Ashgabat.
90+6'
Kholdorkhonov Pulatkhuja mist het doel en scoort niet voor Pachtakor Tasjkent.
90+5'
Vrije trap in Ashgabat Stadium. Op de helft van FC Ahal mag Pachtakor Tasjkent een vrije trap nemen.
90+5'
Het voorbereidende werk werd verricht door Dilshod Saitov.
90+5'
Doelpunt! Khozimat Erkinov maakt 1-1 gelijk in Ashgabat.
90+3'
90+3'
Inworp FC Ahal. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+2'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Pachtakor Tasjkent in Ashgabat.
90+2'
FC Ahal krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin in Ashgabat.
90'
Salim Umarov schiet op doel maar scoort niet voor FC Ahal.
89'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Ashgabat.
88'
Scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin kent Pachtakor Tasjkent een inworp toe op de helft van FC Ahal.
87'
De derde wissel van FC Ahal. Begench Mamiyev komt erin voor Elman Tagayev in Ashgabat Stadium.
86'
Inworp op de eigen helft voor Pachtakor Tasjkent.
85'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Ashgabat.
83'
Schot op doel van Dovran Hojamammedov. Maar zonder doelpunt voor FC Ahal als gevolg.
83'
Trainer Serdar Geldiyev (FC Ahal) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Adylbek Ravshanov door Salim Umarov.
81'
De voorzet kwam van Bashimov Hakmuhammet.
81'
Het staat 1-0 in Ashgabat Stadium! Alibek Abdurakhmanov zet de thuisploeg op voorsprong.
79'
FC Ahal mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Elman Tagayev in Ashgabat Stadium.
76'
Inworp voor Pachtakor Tasjkent op de helft van FC Ahal.
76'
Vrije trap voor Pachtakor Tasjkent op de helft van FC Ahal.
75'
De bal is over de achterlijn geweest. Pachtakor Tasjkent mag een doeltrap nemen.
74'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
73'
De uitploeg wisselt Dragan Ceran voor Kholdorkhonov Pulatkhuja.
73'
Bij Pachtakor Tasjkent komt Przemyslaw Banaszak er in. Hij vervangt Azizbek Turgunbaev.
72'
Buitenspel Pachtakor Tasjkent.
72'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Ashgabat.
72'
Kans voor FC Ahal in Ashgabat Stadium! De kopbal van Bashimov Hakmuhammet mist het doel.
71'
FC Ahal mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
71'
Meilis Diniev (FC Ahal) doet weer mee in Ashgabat Stadium.
70'
Meilis Diniev raakt geblesseerd bij FC Ahal en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.