De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al Ain FC in Ashgabat.
90+6'
Een schot van Begench Mamiyev (FC Ahal) komt op de lat!
90+6'
Elman Tagayev neemt de door scheidsrechter Jong Hyeok Kim gegeven hoekschop voor FC Ahal in Ashgabat.
90+5'
Scheidsrechter Jong Hyeok Kim geeft een inworp aan Al Ain FC op de eigen helft in Ashgabat Stadium.
90+4'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Ashgabat.
90+4'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Ashgabat.
90+3'
Al Ain FC brengt Bandar Mohamed Alahbabi in de plaats van Soufiane Rahimi.
90+3'
In Ashgabat krijgt Al Ain FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+2'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Ashgabat Stadium.
90+1'
In Ashgabat Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+1'
Scheidsrechter Jong Hyeok Kim kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90'
Scheidsrechter Jong Hyeok Kim geeft een inworp aan FC Ahal op de eigen helft in Ashgabat Stadium.
90'
Inworp Al Ain FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
89'
Coach Serdar Geldiyev (FC Ahal) moet ingrijpen en brengt Movlamberdi Goshanov voor de geblesseerde Alibek Abdurakhmanov.
88'
FC Ahal moet opletten als Al Ain FC van scheidsrechter Jong Hyeok Kim een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
87'
Arbiter Jong Hyeok Kim kent een vrije trap toe aan FC Ahal op de eigen helft.
86'
De bal is over de achterlijn geweest. Al Ain FC mag een doeltrap nemen.
86'
FC Ahal is weer compleet nu Alibek Abdurakhmanov weer terug het veld in mag.
84'
Inworp voor FC Ahal in Ashgabat Stadium op de eigen helft.
83'
Doeltrap voor FC Ahal in Ashgabat Stadium.
83'
Wissel in Ashgabat: Khalid Mohammed Husain Mousa Al-Baloushi vervangt Mohammed Al Baloushi bij Al Ain FC.
82'
Al Ain FC gebruikt de tweede wissel. Sultan Saeed Suwaid Saeed Alshamsi vervangt Omer Atzili.
82'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Alibek Abdurakhmanov (FC Ahal).
81'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
80'
Vrije trap voor Al Ain FC op de helft van FC Ahal.
79'
FC Ahal krijgt een schietkans via Dovran Hojamammedov, maar scoort niet in Ashgabat Stadium.
78'
Scheidsrechter Jong Hyeok Kim kent FC Ahal een inworp toe op de helft van Al Ain FC.
76'
Scheidsrechter Jong Hyeok Kim geeft Al Ain FC een vrije trap op de eigen helft.
75'
De thuisploeg vervangt Meilis Diniev door Begench Mamiyev.
75'
Inworp voor FC Ahal op de helft van Al Ain FC.
74'
FC Ahal krijgt een schietkans via Bashimov Hakmuhammet, maar scoort niet.
74'
Ata Geldiyew (FC Ahal) doet weer mee in Ashgabat Stadium.
73'
FC Ahal schiet tussen de palen, maar Meilis Diniev ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
72'
Scheidsrechter Jong Hyeok Kim geeft FC Ahal een doeltrap.
71'
Ata Geldiyew van FC Ahal is geblesseerd en het spel ligt even stil.
69'
Inworp op de eigen helft voor FC Ahal.
68'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Jong Hyeok Kim een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Ashgabat.
67'
66'
FC Ahal krijgt van scheidsrechter Jong Hyeok Kim op eigen helft een vrije trap toegewezen.