Inworp voor Qatar op de helft van Japan.
Arbiter Hanna Hattab kent een vrije trap toe aan Qatar op de eigen helft.
Japan mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
117'
Scheidsrechter Hanna Hattab kent Japan een inworp toe op de helft van Qatar.
116'
Japan moet opletten als Qatar van scheidsrechter Hanna Hattab een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
114'
Japan brengt Riku Handa in de plaats van Ayumu Ohata.
113'
Doelpunt! Kotaro Uchino breidt de voorsprong uit. Japan leidt met 2-4.
113'
Japan schiet tussen de palen, maar Sota Kawasaki ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
112'
Hoekschop voor Japan. Ryotaro Araki neemt deze vanaf links.
108'
Scheidsrechter Hanna Hattab kent een vrije trap toe aan Japan op een gevaarlijke plek voor Qatar.
107'
Japan mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Rihito Yamamoto.
106'
De uitploeg vervangt Mao Hosoya door Kotaro Uchino.
106'
Bij Japan komt Sota Kawasaki er in. Hij vervangt Joel Chima Fujita.
105+3'
De bal is over de achterlijn geweest. Qatar mag een doeltrap nemen.
105+1'
105'
Schot op doel van Abdalla Yousif. Maar zonder doelpunt voor Qatar als gevolg.
104'
Inworp Qatar. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
103'
Inworp op de eigen helft voor Qatar.
101'
Ryotaro Araki deed het voorbereidende werk.
101'
De bal gaat binnen. De uitploeg neemt de leiding via Mao Hosoya. 2-3!
100'
Vrije trap voor Japan op de helft van Qatar.
99'
Shota Fujio schiet op doel maar scoort niet voor Japan.
98'
Nayef Abdul Rahim Al Hadrami (Qatar) kan niet meer verder. Fares Said vervangt hem bij de thuisploeg.
98'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Nayef Abdul Rahim Al Hadrami (Qatar).
95'
Gele kaart. Hassan Fadlalla Saifeldeen (Qatar) gaat op de bon.
94'
92'
Scheidsrechter Hanna Hattab geeft Qatar een doeltrap.
92'
De scherpte ontbreekt bij Shota Fujio (Japan). Zijn poging mist doel.
91'
Scheidsrechter Hanna Hattab geeft Japan een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Qatar.
90+11'
Japan krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Hanna Hattab.
90+7'
Qatar moet opletten als Japan van scheidsrechter Hanna Hattab een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+5'
Japan brengt Ryotaro Araki in de plaats van Fuki Yamada.
90+5'
De kopbal van Shota Fujio wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van Qatar.