Alleen resultaat
90+12'
Scheidsrechter Hanna Hattab kent Oezbekistan een inworp toe op de helft van Koeweit.
90+11'
Oezbekistan krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Hanna Hattab in Al Wakrah.
90+11'
Scheidsrechter Hanna Hattab geeft Oezbekistan een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Koeweit.
90+11'
In Al Wakrah krijgt Koeweit op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+10'
Inworp voor Oezbekistan ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Al Wakrah.
90+10'
Inworp voor Oezbekistan op de helft van Koeweit.
90+9'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Koeweit in Al Wakrah.
90+9'
Inworp voor Koeweit in Al Janoub Stadium op de eigen helft.
90+8'
90+7'
Scheidsrechter Hanna Hattab geeft een inworp aan Oezbekistan op de eigen helft in Al Janoub Stadium.
90+6'
De voorzet kwam van Zafarmurod Abdirakhmatov.
90+6'
Oezbekistan bouwt zijn voorsprong in Al Wakrah uit tot 0-5 dankzij een doelpunt van Norchaev Khuisain.
90+4'
Inworp op de eigen helft voor Koeweit.
90+4'
Koeweit moet opletten als Oezbekistan van scheidsrechter Hanna Hattab een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+4'
PEN
Norchaev Khuisain mist een penalty en scoort niet voor Oezbekistan.
90+1'
Oezbekistan in buitenspelpositie.
90'
Koeweit krijgt van scheidsrechter Hanna Hattab op eigen helft een vrije trap toegewezen.
89'
89'
Arbiter Hanna Hattab kent een vrije trap toe aan Oezbekistan op de eigen helft.
88'
Koeweit gebruikt de vijfde wissel. Saleh Al-Mehtab vervangt Mohsen Ghareeb.
88'
Hoekschop voor Oezbekistan in Al Janoub Stadium. Diyor Kholmatov neemt deze vanaf links.
88'
Vergeefse doelpoging Khozimat Erkinov (Oezbekistan) in Al Janoub Stadium.
86'
Doelpunt in Al Wakrah! Diyor Kholmatov bouwt met een benutte strafschop de score verder uit tot 0-4.
80'
Scheidsrechter Hanna Hattab geeft Koeweit een vrije trap op de eigen helft.
80'
In Al Janoub Stadium ziet het publiek dat Abdulrahman Al-Fadhli (Koeweit) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
80'
Vanaf rechts mag Diyor Kholmatov een hoekschop nemen voor Oezbekistan in Al Janoub Stadium.
79'
Het spel ligt even stil in Al Wakrah. Abdulrahman Al-Fadhli (Koeweit) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
78'
Trainer Timur Kapadze (Oezbekistan) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Abdurauf Buriev door Umarli Rahmonaliev.
78'
Oezbekistan schiet tussen de palen, maar Ruslanbek Zhiyanov ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Al Wakrah.
77'
Inworp voor Oezbekistan in de buurt van het vijandige doel in Al Janoub Stadium.
77'
Oezbekistan mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Diyor Kholmatov in Al Janoub Stadium.
76'
Scheidsrechter Hanna Hattab kent Koeweit een inworp toe op de helft van Oezbekistan.
75'
Scheidsrechter Hanna Hattab geeft Koeweit een doeltrap.
75'
Doelpoging Oezbekistan! Het schot van Abdurauf Buriev gaat niet tussen de palen.
74'
Norchaev Khuisain staat buitenspel. Oezbekistan krijgt een vrije trap tegen.
73'
Khaled Sabah (Koeweit) krijgt een eerste gele kaart.
73'
Scheidsrechter Hanna Hattab kent een vrije trap toe aan Oezbekistan, te nemen op de helft van Koeweit.
72'
Doeltrap voor Koeweit in Al Janoub Stadium.
72'
Doelpoging Oezbekistan! Het schot van Norchaev Khuisain gaat niet tussen de palen.
71'
Rood in Al Wakrah! Scheidsrechter Hanna Hattab stuurt Hamad Al-Taweel vroegtijdig naar de kleedkamers. Koeweit met een man minder.