Thailand mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90+4'
Scheidsrechter Shen Yinhao geeft Thailand een doeltrap.
90+3'
Scheidsrechter Shen Yinhao kent een vrije trap toe aan Saoedi-Arabië, te nemen op de helft van Thailand.
90+2'
Saoedi-Arabië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Shen Yinhao op de helft van Thailand.
90+2'
Een speler van Thailand staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Shen Yinhao teruggefloten.
90+1'
Scheidsrechter Shen Yinhao geeft een inworp aan Thailand op de eigen helft in Khalifa International Stadium.
89'
Inworp voor Thailand op de helft van Saoedi-Arabië.
89'
Thailand in buitenspelpositie.
89'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Saoedi-Arabië in Doha.
87'
Scheidsrechter Shen Yinhao geeft Thailand een vrije trap op de eigen helft.
86'
Saoedi-Arabië moet opletten als Thailand van scheidsrechter Shen Yinhao een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
84'
Doeltrap voor Thailand in Khalifa International Stadium.
84'
Een doelpoging van Abdullah Haji Radf (Saoedi-Arabië) mist scherpte.
83'
Scheidsrechter Shen Yinhao geeft Saoedi-Arabië een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Thailand.
83'
Inworp voor Saoedi-Arabië in Khalifa International Stadium op de eigen helft.
83'
Inworp op de eigen helft voor Saoedi-Arabië.
82'
Trainer Saad Ali Al Shehri (Saoedi-Arabië) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Meshal Sibyani Khairallah door Jehad Thakri.
80'
De bal is over de achterlijn geweest. Thailand mag een doeltrap nemen.
80'
De poging van Saleh Aboulshamat (Saoedi-Arabië) mist doel.
79'
Scheidsrechter Shen Yinhao geeft Saoedi-Arabië een doeltrap.
79'
78'
Scheidsrechter Shen Yinhao kent Thailand een inworp toe op de helft van Saoedi-Arabië.
76'
De vijfde wissel van Thailand. Natcha Promsomboon komt erin voor Sittha Booniha in Khalifa International Stadium.
74'
Wissel in Doha: Awad Al-Nashri vervangt Eid Al-Muwallad bij Saoedi-Arabië.
74'
Saoedi-Arabië heeft Mohammed Waheeb Abu Al Shamat gewisseld. Mohammed Al-Dosari neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Saad Ali Al Shehri.
73'
De assist kwam van Saleh Aboulshamat.
73'
Doelpunt! Abdullah Haji Radf breidt de voorsprong uit. Saoedi-Arabië leidt met 0-5.
72'
Mohammed Waheeb Abu Al Shamat (Saoedi-Arabië) krijgt een eerste gele kaart.
71'
70'
Eid Al-Muwallad (Saoedi-Arabië) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
70'
Arbiter Shen Yinhao kent een vrije trap toe aan Saoedi-Arabië op de eigen helft.
70'
Gele kaart. Kraikruan Songwut (Thailand) gaat op de bon.
69'
68'
65'
65'
Scheidsrechter Shen Yinhao fluit voor buitenspel van Thailand.
64'
64'
De poging van Haitham Mohammed Asiri (Saoedi-Arabië) mist doel.
63'
Vrije trap in Khalifa International Stadium. Op de helft van Thailand mag Saoedi-Arabië een vrije trap nemen.