Alleen resultaat
90+10'
Inworp voor Verenigde Arabische Emiraten in Jassim Bin Hamadstadion op de eigen helft.
90+8'
Arbiter Sadullo Gulmurodi kent een vrije trap toe aan Japan op de eigen helft.
90+7'
De bal is over de achterlijn geweest. Verenigde Arabische Emiraten mag een doeltrap nemen.
90+7'
De poging van Kein Sato (Japan) mist doel in Jassim Bin Hamadstadion.
90+7'
Scheidsrechter Sadullo Gulmurodi kent Japan een inworp toe op de helft van Verenigde Arabische Emiraten.
90+6'
Inworp voor Verenigde Arabische Emiraten ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Doha.
90+5'
Scheidsrechter Sadullo Gulmurodi geeft Verenigde Arabische Emiraten een doeltrap.
90+5'
Kaito Suzuki raakt namens Japan de lat!
90+5'
Japan krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Sadullo Gulmurodi in Doha.
90+3'
Fahad Bader (Verenigde Arabische Emiraten) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90+3'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Verenigde Arabische Emiraten in Doha.
90+2'
Scheidsrechter Sadullo Gulmurodi fluit voor buitenspel van Japan.
90+2'
90+2'
Een doelpoging van Kotaro Uchino (Japan) in Doha mist scherpte.
90'
Scheidsrechter Sadullo Gulmurodi geeft Verenigde Arabische Emiraten een vrije trap op de eigen helft.
89'
Japan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Sadullo Gulmurodi op de helft van Verenigde Arabische Emiraten.
89'
Inworp op de eigen helft voor Japan.
89'
Verenigde Arabische Emiraten mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Harib Abdalla Suhail in Jassim Bin Hamadstadion.
87'
Trainer Go Oiwa (Japan) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Sota Kawasaki door Kotaro Uchino.
87'
87'
De poging van Mao Hosoya (Japan) mist doel.
86'
Vrije trap in Jassim Bin Hamadstadion. Op de helft van Japan mag Verenigde Arabische Emiraten een vrije trap nemen.
86'
Schot op doel van Kuryu Matsuki. Maar zonder doelpunt voor Japan als gevolg.
85'
85'
Mao Hosoya mist het doel en scoort niet voor Japan.
83'
82'
Doeltrap voor Verenigde Arabische Emiraten in Jassim Bin Hamadstadion.
82'
Verenigde Arabische Emiraten moet opletten als Japan van scheidsrechter Sadullo Gulmurodi een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
80'
79'
Vanaf links mag Rihito Yamamoto een hoekschop nemen voor Japan in Jassim Bin Hamadstadion.
79'
Verenigde Arabische Emiraten brengt Ali Abdulaziz Abdulla in de plaats van Abdullah Al Menhali.
78'
Hoekschop voor Japan in Jassim Bin Hamadstadion. Rihito Yamamoto neemt deze vanaf links.
77'
76'
Inworp voor Japan op de helft van Verenigde Arabische Emiraten.
76'
Rihito Yamamoto (Japan) doet weer mee in Jassim Bin Hamadstadion.
75'
Rihito Yamamoto raakt geblesseerd bij Japan en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.