90+7'
Scheidsrechter Hee-Gon Kim geeft een inworp aan Abdysh-Ata Kant op de eigen helft in Central Coast Stadium.
90+6'
De bal is over de achterlijn geweest. Central Coast Mariners FC mag een doeltrap nemen.
90+6'
De scherpte ontbreekt bij Magamed Uzdenov (Abdysh-Ata Kant). Zijn poging mist doel.
90+4'
Scheidsrechter Hee-Gon Kim kent Abdysh-Ata Kant een inworp toe op de helft van Central Coast Mariners FC.
90+4'
Inworp voor Abdysh-Ata Kant in Central Coast Stadium op de eigen helft.
90+4'
90+3'
Central Coast Mariners FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Hee-Gon Kim op de helft van Abdysh-Ata Kant.
90+3'
Scheidsrechter Hee-Gon Kim kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+2'
Inworp Central Coast Mariners FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+1'
De thuisploeg zit op rozen als Miguel Di Pizio de score uitbouwt naar 3-0 in Central Coast Stadium.
90'
Abdysh-Ata Kant gebruikt de vijfde wissel. Erbol Abduzhaparov vervangt Aizar Akmatov.
90'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Gosford.
89'
Inworp op de eigen helft voor Central Coast Mariners FC.
88'
Scheidsrechter Hee-Gon Kim geeft Central Coast Mariners FC een doeltrap.
88'
De poging van Farkhat Musabekov (Abdysh-Ata Kant) mist doel.
86'
De voorzet kwam van Josh Nisbet.
86'
Central Coast Mariners FC bouwt zijn voorsprong in Gosford uit tot 2-0 dankzij een doelpunt van Mikael Doka.
85'
Inworp voor Central Coast Mariners FC in Central Coast Stadium op de eigen helft.
85'
84'
Doeltrap voor Central Coast Mariners FC in Central Coast Stadium.
84'
De poging van Magamed Uzdenov (Abdysh-Ata Kant) mist doel in Central Coast Stadium.
83'
Harry Steele vervangt Brad Tapp bij de thuisploeg.
82'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Central Coast Stadium.
82'
Buitenspel Abdysh-Ata Kant.
82'
Scheidsrechter Hee-Gon Kim geeft een gele kaart aan Brad Tapp (Central Coast Mariners FC).
81'
Scheidsrechter Hee-Gon Kim kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
81'
Scheidsrechter Hee-Gon Kim geeft een inworp aan Central Coast Mariners FC op de eigen helft in Central Coast Stadium.
81'
Inworp Abdysh-Ata Kant. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
79'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Central Coast Mariners FC in de buurt van het doel van Abdysh-Ata Kant.
79'
Mikael Doka schiet op doel maar scoort niet voor Central Coast Mariners FC in Gosford.
78'
In Central Coast Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
77'
Miguel Di Pizio legt de bal in het net, de thuisploeg leidt met 1-0.
76'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Gosford.
76'
Inworp voor Abdysh-Ata Kant op de helft van Central Coast Mariners FC.
75'
In Central Coast Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
75'
Abdysh-Ata Kant krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Hee-Gon Kim op de helft van Central Coast Mariners FC.
74'
Scheidsrechter Hee-Gon Kim geeft Abdysh-Ata Kant een vrije trap op de eigen helft.
74'
Central Coast Mariners FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Hee-Gon Kim in Gosford.