Scheidsrechter Kim Daeyong toont Issam Al Sabhi (Al Nahda) de gele kaart.
120+2'
Arbiter Kim Daeyong kent een vrije trap toe aan Al-Riffa SC op de eigen helft.
120+1'
Scheidsrechter Kim Daeyong kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
120'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Kim Daeyong een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Muscat.
119'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Kim Daeyong een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Muscat.
119'
Al-Riffa SC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Kim Daeyong op de helft van Al Nahda.
118'
Inworp voor Al Nahda in Sultan Qaboos Sports Complex op de eigen helft.
117'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Sultan Qaboos Sports Complex.
117'
De bal is over de achterlijn geweest. Al Nahda mag een doeltrap nemen.
116'
Vrije trap in Sultan Qaboos Sports Complex. Op de helft van Al Nahda mag Al-Riffa SC een vrije trap nemen.
115'
Scheidsrechter Kim Daeyong geeft Al Nahda een doeltrap.
115'
Buitenspelpositie Al Nahda.
113'
Al Nahda moet opletten als Al-Riffa SC van scheidsrechter Kim Daeyong een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
113'
Buitenspelpositie van de thuisploeg.
111'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Muscat.
111'
Scheidsrechter Kim Daeyong geeft een inworp aan Al Nahda op de eigen helft in Sultan Qaboos Sports Complex.
110'
Doeltrap voor Al Nahda in Sultan Qaboos Sports Complex.
109'
Inworp Al Nahda. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
109'
107'
Doelpunt in Muscat! Issam Al Sabhi vergroot de voorsprong tot 3-1 voor Al Nahda.
106'
Scheidsrechter Kim Daeyong kent Al Nahda een inworp toe op de helft van Al-Riffa SC.
106'
Al-Riffa SC gebruikt de zesde wissel. Yassine Benmansour vervangt Mouhamad Anez.
106'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Sultan Qaboos Sports Complex.
105+3'
Inworp voor Al-Riffa SC in Sultan Qaboos Sports Complex op de eigen helft.
105+2'
In Sultan Qaboos Sports Complex mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
105+2'
De bal is over de achterlijn geweest. Al-Riffa SC mag een doeltrap nemen.
105+1'
Inworp voor Al-Riffa SC op de helft van Al Nahda.
105'
Scheidsrechter Kim Daeyong kent een vrije trap toe aan Al-Riffa SC, te nemen op de helft van Al Nahda.
105'
Inworp op de eigen helft voor Al-Riffa SC.
104'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al Nahda in Muscat.
103'
Trainer Hamad Khalifa Hamed Al Azani (Al Nahda) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Inters Auxence Gui door Ali Dhahi Mahil Masoud Al Rusheidi.
103'
Scheidsrechter Kim Daeyong kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
103'
Scheidsrechter Kim Daeyong geeft Al-Riffa SC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Al Nahda.