2 - 2Agg: 2 - 3Einde
90+12'
De bal is over de achterlijn geweest. Al Ahed mag een doeltrap nemen.
90+10'
Scheidsrechter Jumpei Iida kent een vrije trap toe aan Al Nahda, te nemen op de helft van Al Ahed.
90+8'
Mohamad Al Hallak (Al Ahed) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90+7'
Al Nahda krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jumpei Iida op de helft van Al Ahed.
90+6'
Scheidsrechter Jumpei Iida geeft Al Ahed een doeltrap.
90+6'
Omer Mohammed Rashid Malki met de kopkans! Geen doelpunt voor Al Nahda in Sultan Qaboos Sports Complex.
90+5'
Vrije trap voor Al Nahda op de helft van Al Ahed.
90+5'
Gele kaart. Salaah Al Yahyaei (Al Nahda) gaat op de bon.
90+5'
Ali Al Haj (Al Ahed) krijgt geel van scheidsrechter Jumpei Iida in Sultan Qaboos Sports Complex en moet oppassen.
90+4'
Mohamad Al Hallak neemt de door scheidsrechter Jumpei Iida gegeven hoekschop voor Al Ahed in Muscat.
90+2'
De vierde wissel van Al Nahda. Hamoud Al Saadi komt erin voor Billel Bensaha in Sultan Qaboos Sports Complex.
89'
Het voorbereidende werk werd verricht door Omer Mohammed Rashid Malki.
89'
Doelpunt! De thuisploeg komt op een 2-2 gelijke stand via Walter Bwalya.
87'
Mohamad Al Hallak deed het voorbereidende werk.
87'
De uitploeg neemt de leiding door een doelpunt van Lee Erwin. Het staat 1-2 in Sultan Qaboos Sports Complex.
86'
Inworp op de eigen helft voor Al Nahda.
85'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Muscat.
85'
De thuisploeg vervangt Inters Auxence Gui door Ali Dhahi Mahil Masoud Al Rusheidi.
85'
Arbiter Jumpei Iida kent een vrije trap toe aan Al Ahed op de eigen helft.
84'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Jumpei Iida een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Muscat.
84'
Scheidsrechter Jumpei Iida kent Al Ahed een inworp toe op de helft van Al Nahda.
82'
De assist kwam van Ali Al Haj.
82'
Lee Erwin scoort en maakt de 1-1 gelijkmaker voor Al Ahed in Sultan Qaboos Sports Complex.
80'
Scheidsrechter Jumpei Iida kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
79'
Al Ahed krijgt van scheidsrechter Jumpei Iida op eigen helft een vrije trap toegewezen.
79'
Scheidsrechter Jumpei Iida geeft een inworp aan Al Ahed op de eigen helft in Sultan Qaboos Sports Complex.
79'
Inworp voor Al Nahda op de helft van Al Ahed.
78'
Trainer Hamad Khalifa Hamed Al Azani (Al Nahda) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Issam Al Sabhi door Walter Bwalya.
78'
Issam Al Sabhi blesseert zich bij Al Nahda, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Sultan Qaboos Sports Complex.
77'
In Muscat wordt een kopbal van Issam Al Sabhi tegengehouden door de verdediging van Al Ahed.
76'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al Ahed in Muscat.
75'
In Muscat kan Mostafa Matar (Al Ahed) weer verder.
74'
Het spel ligt even stil in Muscat. Mostafa Matar (Al Ahed) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
73'
Bij Al Ahed komt Nour Mansour er in. Hij vervangt Walid Shour.
73'
Inworp voor Al Nahda in Sultan Qaboos Sports Complex op de eigen helft.
69'
In Muscat krijgt Al Ahed op de eigen helft een vrije trap te nemen.
68'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Muscat.
68'
Salaah Al Yahyaei mist het doel en scoort niet voor Al Nahda.
68'
Hoekschop voor Al Nahda in Sultan Qaboos Sports Complex. Billel Bensaha neemt deze vanaf rechts.