Abdullah Abd Al Amir (AL Kahraba) faalt vanaf de stip.
PEN
Karim Darwiche (Al Ahed) krijgt zijn strafschop er niet in.
120+1'
In Basra Sports City Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
120+1'
Inworp op de eigen helft voor Al Ahed.
119'
In Basra krijgt Al Ahed op de eigen helft een vrije trap te nemen.
118'
Scheidsrechter Sadullo Gulmurodi geeft AL Kahraba een doeltrap.
117'
Doeltrap voor AL Kahraba in Basra Sports City Stadium.
117'
Scheidsrechter Sadullo Gulmurodi geeft Al Ahed een vrije trap op de eigen helft.
116'
Scheidsrechter Sadullo Gulmurodi kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
115'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Sadullo Gulmurodi een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Basra.
115'
Inworp voor AL Kahraba in Basra Sports City Stadium op de eigen helft.
115'
Karim Abou Zeid gaat in het boekje van de scheidsrechter.
114'
112'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Murtadha Jamal.
112'
Al Ahed krijgt van scheidsrechter Sadullo Gulmurodi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
111'
AL Kahraba krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Sadullo Gulmurodi in Basra.
110'
Inworp Al Ahed. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
108'
Scheidsrechter Sadullo Gulmurodi kent AL Kahraba een inworp toe op de helft van Al Ahed.
108'
108'
Inworp voor AL Kahraba op de helft van Al Ahed.
107'
Inworp voor Al Ahed in Basra Sports City Stadium op de eigen helft.
107'
106'
Trainer Raefat Mohammad gebruikt zijn zesde wissel. Lee Erwin wordt door Ali Hadeed vervangen bij de uitploeg.
106'
Wissel in Basra: Karim Abou Zeid vervangt Hasan Srour bij Al Ahed.
105+2'
Arbiter Sadullo Gulmurodi kent een vrije trap toe aan Al Ahed op de eigen helft.
105+1'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al Ahed in Basra.
105+1'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Basra.
105+1'
Inworp voor AL Kahraba in de buurt van het vijandige doel in Basra Sports City Stadium.
105'
105'
In Basra Sports City Stadium ziet het publiek dat Nour Mansour (Al Ahed) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
104'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
103'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Nour Mansour (Al Ahed).