90+6'
Scheidsrechter Mongkolchai Pechsri geeft een gele kaart aan Yevhen Hrytsenko (FC Ravshan).
90+6'
Arbiter Mongkolchai Pechsri kent een vrije trap toe aan FC Altyn Asyr op de eigen helft.
90+6'
FC Ravshan mag een hoekschop nemen vanaf links via Saidkhodzha Mukhammadsharifi in Central Republican Stadium.
90+4'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Mongkolchai Pechsri aan de thuisploeg.
90+4'
Coach Yazguly Hojageldiyev (FC Altyn Asyr) moet ingrijpen en brengt Orazov Oraz voor de geblesseerde Ahmet Atayev.
90+3'
Scheidsrechter Mongkolchai Pechsri kent FC Ravshan een inworp toe op de helft van FC Altyn Asyr.
90+3'
De bal is over de achterlijn geweest. FC Ravshan mag een doeltrap nemen.
90+3'
De scherpte ontbreekt bij Rakhman Myratberdiyev (FC Altyn Asyr). Zijn poging mist doel in Dushanbe.
90+2'
In Dushanbe kan Ahmet Atayev (FC Altyn Asyr) weer verder.
90+1'
Scheidsrechter Mongkolchai Pechsri geeft FC Altyn Asyr een vrije trap op de eigen helft.
90'
Ahmet Atayev raakt geblesseerd bij FC Altyn Asyr en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
89'
Inworp voor FC Altyn Asyr op de helft van FC Ravshan.
88'
Scheidsrechter Mongkolchai Pechsri geeft FC Ravshan een doeltrap.
87'
FC Ravshan moet opletten als FC Altyn Asyr van scheidsrechter Mongkolchai Pechsri een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
85'
Scheidsrechter Mongkolchai Pechsri kent een vrije trap toe aan FC Altyn Asyr, te nemen op de helft van FC Ravshan.
85'
Ocran Conney Idan (FC Ravshan) doet weer mee in Central Republican Stadium.
84'
FC Altyn Asyr krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mongkolchai Pechsri op de helft van FC Ravshan.
82'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Ocran Conney Idan (FC Ravshan).
80'
Myrat Annayev deed het voorbereidende werk.
80'
Central Republican Stadium ziet hoe FC Altyn Asyr op voorsprong komt door een kopbal van Zafar Babajanov. 0-1!
80'
FC Altyn Asyr krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mongkolchai Pechsri in Dushanbe.
80'
Durdyyev Sohbet schiet op doel maar scoort niet voor FC Altyn Asyr in Dushanbe.
80'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Dushanbe.
79'
Inworp op de eigen helft voor FC Ravshan.
79'
Scheidsrechter Mongkolchai Pechsri geeft een inworp aan FC Altyn Asyr op de eigen helft in Central Republican Stadium.
79'
FC Altyn Asyr gebruikt de derde wissel. Durdyyev Sohbet vervangt Vakhyt Orazsakhedov.
79'
De uitploeg vervangt Selim Nurmuradov door Nurmurad Roziev.
78'
Inworp voor FC Ravshan in Central Republican Stadium op de eigen helft.
78'
Central Republican Stadium ziet hoe Ahmet Atayev op doel schiet, maar niet scoort voor FC Altyn Asyr.
77'
Bij FC Ravshan komt Akobir Turaev er in. Hij vervangt Abdulfatohi Khudoydodzoda.
77'
Samuel Ofori (FC Ravshan) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
76'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor FC Altyn Asyr in de buurt van het doel van FC Ravshan.
75'
Inworp FC Ravshan. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
73'
De bal is over de achterlijn geweest. FC Altyn Asyr mag een doeltrap nemen.
72'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Ravshan in Dushanbe.
71'
Saidkhodzha Mukhammadsharifi (FC Ravshan) krijgt geel van scheidsrechter Mongkolchai Pechsri in Central Republican Stadium en moet oppassen.
71'
FC Altyn Asyr krijgt van scheidsrechter Mongkolchai Pechsri op eigen helft een vrije trap toegewezen.
70'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Dushanbe.
70'
Inworp voor FC Altyn Asyr ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Dushanbe.