De scherpte ontbreekt bij Anas Hammad (Al-Wehdat SC). Zijn poging mist doel in Amman.
90+3'
Scheidsrechter Faisal Sulaiman Albalawi geeft Al Kuwait SC een doeltrap.
90+3'
Al-Wehdat SC mag een hoekschop nemen vanaf links via Mohannad Nahmoud Saleh Abu Taha in Amman International Stadium.
90+1'
Gele kaart. Abdulrahman Marzouq (Al Kuwait SC) gaat op de bon.
90'
De assist kwam van Anas Hammad.
90'
Baha Faisal scoort en maakt de 1-1 gelijkmaker voor Al-Wehdat SC in Amman International Stadium.
89'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Amman.
89'
Doelpoging Al-Wehdat SC! Het schot van Danial Ahmed Afaneh gaat niet tussen de palen in Amman.
89'
Vanaf rechts mag Anas Hammad een hoekschop nemen voor Al-Wehdat SC in Amman International Stadium.
89'
De bal is over de achterlijn geweest. Al Kuwait SC mag een doeltrap nemen.
88'
Al-Wehdat SC krijgt van scheidsrechter Faisal Sulaiman Albalawi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
88'
Scheidsrechter Faisal Sulaiman Albalawi kent Al Kuwait SC een inworp toe op de helft van Al-Wehdat SC.
87'
Doeltrap voor Al Kuwait SC in Amman International Stadium.
86'
Al-Wehdat SC gebruikt de derde wissel. Amer Jamous vervangt Khaled Kurdaghli.
86'
Scheidsrechter Faisal Sulaiman Albalawi geeft een inworp aan Al-Wehdat SC op de eigen helft in Amman International Stadium.
85'
De defensie van Al Kuwait SC voorkomt dat een kopbal van Mohammad Abdel-Motalib Aburiziq (Al-Wehdat SC) in het doel belandt.
83'
Al-Wehdat SC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Faisal Sulaiman Albalawi op de helft van Al Kuwait SC.
83'
Hoekschop voor Al-Wehdat SC in Amman International Stadium. Anas Hammad neemt deze vanaf rechts.
82'
Inworp Al-Wehdat SC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
81'
Inworp voor Al-Wehdat SC in Amman International Stadium op de eigen helft.
80'
Al Kuwait SC is weer compleet nu Redha Hani weer terug het veld in mag.
80'
De uitploeg vervangt Redha Hani door Ahmad Aldhefeery.
79'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Redha Hani (Al Kuwait SC).
78'
77'
Inworp op de eigen helft voor Al-Wehdat SC.
76'
76'
Wissel in Amman: Talal Al Fadhel vervangt Mohamed Jasim Mohamed Ali Abdulla Marhoon bij Al Kuwait SC.
76'
Bij Al Kuwait SC komt Sami Al Sanea er in. Hij vervangt Amr Ahmed Ismail.
75'
74'
74'
De thuisploeg wisselt Saleh Ibrahim Ratib voor Baha Faisal.
73'
72'
Scheidsrechter Faisal Sulaiman Albalawi geeft Al-Wehdat SC een vrije trap op de eigen helft.
72'
Scheidsrechter Faisal Sulaiman Albalawi kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.