Buitenspelpositie van de uitploeg.
90+4'
Mahmoud Alomar deed het voorbereidende werk.
90+4'
De score wordt door Abdullah Najjar verkleind tot 3-1, waardoor Al-Ittihad SC Aleppo er weer in gelooft in Basra Sports City Stadium.
90+3'
Scheidsrechter Mooud Bonyadifard kent Al-Ittihad SC Aleppo een inworp toe op de helft van AL Kahraba.
89'
Het voorbereidende werk werd verricht door Harith Falah Saeed.
89'
Mahmood Khaleel scoort met het hoofd en brengt AL Kahraba verder op voorsprong in Basra: 3-0.
88'
AL Kahraba krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mooud Bonyadifard in Basra.
86'
AL Kahraba mag een hoekschop nemen vanaf links via Daouda Dieme in Basra Sports City Stadium.
84'
Al-Ittihad SC Aleppo krijgt van scheidsrechter Mooud Bonyadifard op eigen helft een vrije trap toegewezen.
84'
Inworp voor Al-Ittihad SC Aleppo in Basra Sports City Stadium op de eigen helft.
82'
Mahmoud Alomar vervangt Ahmad Al Ahmad bij de uitploeg.
82'
De uitploeg vervangt Ali Alrina door Amer Alfayad.
82'
Trainer Maan Alrashad (Al-Ittihad SC Aleppo) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Ahmad Hamo door Mohammad Amjad Hasan Alfayad.
81'
AL Kahraba gebruikt de vijfde wissel. Hussein Jasim vervangt Hayder Al Shammari.
80'
Harith Falah Saeed met de assist.
80'
Daouda Dieme kopt de bal raak voor AL Kahraba en vergroot de voorsprong tot 2-0 in Basra Sports City Stadium.
79'
Bij AL Kahraba komt Evan Khalid er in. Hij vervangt Amoori Faisal Mutshar Al Lami.
79'
Trainer Luay Salah gebruikt zijn derde wissel. Murtadha Jamal wordt door Harith Falah Saeed vervangen bij de thuisploeg.
77'
De voorzet kwam van Almuntaserbelh Fouad.
77'
AL Kahraba komt op een 1-0 voorsprong in Basra via Amoori Faisal Mutshar Al Lami!
75'
Hoekschop voor AL Kahraba in Basra Sports City Stadium. Daouda Dieme neemt deze vanaf links.
75'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Basra.
74'
AL Kahraba schiet tussen de palen, maar Amoori Faisal Mutshar Al Lami ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Basra.
72'
Scheidsrechter Mooud Bonyadifard geeft een inworp aan AL Kahraba op de eigen helft in Basra Sports City Stadium.
71'
Ahmad Hamo lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Al-Ittihad SC Aleppo.
70'
Het spel ligt even stil in Basra. Ahmad Hamo (Al-Ittihad SC Aleppo) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
69'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al-Ittihad SC Aleppo in Basra.
69'
De scherpte ontbreekt bij Daouda Dieme (AL Kahraba). Zijn poging mist doel in Basra.
67'
Al-Ittihad SC Aleppo krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mooud Bonyadifard op de helft van AL Kahraba.
67'
AL Kahraba krijgt een schietkans via Daouda Dieme, maar scoort niet.
66'
Inworp voor AL Kahraba in Basra Sports City Stadium op de eigen helft.
66'
De bal is over de achterlijn geweest. AL Kahraba mag een doeltrap nemen.
65'
De uitploeg wisselt Chiduben Shadrach Ezugwu voor Hasan Dahhan.
65'
Al-Ittihad SC Aleppo heeft Zakaria Azzeza gewisseld. Anas Dahan neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Maan Alrashad.
65'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Basra.
64'
Arbiter Mooud Bonyadifard kent een vrije trap toe aan AL Kahraba op de eigen helft.
63'
AL Kahraba brengt Almuntaserbelh Fouad in de plaats van Anael Barga Ngoba.
63'
Inworp voor Al-Ittihad SC Aleppo op de helft van AL Kahraba.
61'
Scheidsrechter Mooud Bonyadifard kent een vrije trap toe aan Al-Ittihad SC Aleppo, te nemen op de helft van AL Kahraba.