90+1'
In Rizal Memorial Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor DH Cebu FC in Manila.
90'
Vanaf links mag Soo-bin Lee een hoekschop nemen voor Jeonbuk Hyundai Motors FC.
88'
De bal is over de achterlijn geweest. DH Cebu FC mag een doeltrap nemen.
88'
Hoekschop voor Jeonbuk Hyundai Motors FC. Jin Taeho neemt deze vanaf rechts.
86'
Inworp voor Jeonbuk Hyundai Motors FC in Rizal Memorial Stadium op de eigen helft.
82'
Gele kaart. Tae-hwan Kim (Jeonbuk Hyundai Motors FC) gaat op de bon.
82'
In Manila krijgt DH Cebu FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
82'
Inworp voor Jeonbuk Hyundai Motors FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Manila.
81'
Jeonbuk Hyundai Motors FC in buitenspelpositie.
79'
De uitploeg vervangt Ja-ryong Koo door Jin Si-woo.
79'
Jeonbuk Hyundai Motors FC brengt Seo Jeongh-yeok in de plaats van Je-ho Yu.
77'
De voorzet kwam van Han Seok-jin.
77'
Jeonbuk Hyundai Motors FC loopt uit naar een comfortabele 0-6 voorsprong dankzij Chae joon Park.
74'
Je-ho Yu legt de bal in het net. De uitploeg breidt de voorsprong uit: 0-5!
72'
DH Cebu FC moet uitkijken als Jeonbuk Hyundai Motors FC een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Rizal Memorial Stadium.
72'
Schot op doel van Jeremiah Borlongan. Maar zonder doelpunt voor DH Cebu FC als gevolg.
71'
Vrije trap in Rizal Memorial Stadium. Op de helft van Jeonbuk Hyundai Motors FC mag DH Cebu FC een vrije trap nemen.
71'
Inworp op de eigen helft voor DH Cebu FC.
70'
Jaime Rosquillo vervangt Kamil Amirul bij de thuisploeg.
69'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Manila.
68'
De thuisploeg wisselt Rhino Goutier voor Daniel Gadia.
67'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Manila.
67'
Een doelpoging van Berke Onde (DH Cebu FC) mist scherpte.
66'
Inworp Jeonbuk Hyundai Motors FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
65'
Chae joon Park vervangt Moon Seonmin bij de uitploeg.
65'
De uitploeg vervangt Woo-jae Jeong door Chang-woo Park.
64'
Inworp voor DH Cebu FC in Rizal Memorial Stadium op de eigen helft.
64'
Jeonbuk Hyundai Motors FC schiet tussen de palen, maar Jin Taeho ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.