90+6'
Lee Man FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ali Reda in Hongkong.
90+3'
Inworp voor Lee Man FC in de buurt van het vijandige doel in Mong Kokstadion.
90+3'
Inworp voor Lee Man FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Hongkong.
90+2'
Lucas Silva (Nam Dinh FC) staat buitenspel in Hongkong, gezien door scheidsrechter Ali Reda.
89'
Arbiter Ali Reda kent een vrije trap toe aan Nam Dinh FC op de eigen helft.
89'
Vergeefse doelpoging Lucas Silva (Nam Dinh FC) in Mong Kokstadion.
88'
Doeltrap voor Nam Dinh FC in Mong Kokstadion.
88'
Een doelpoging van Paulo Sérgio Simionato (Lee Man FC) mist scherpte.
87'
Inworp voor Lee Man FC op de helft van Nam Dinh FC.
87'
Lee Man FC mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
86'
Nam Dinh FC moet opletten als Lee Man FC van scheidsrechter Ali Reda een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
86'
Wissel in Hongkong: Siu Kwan Cheng vervangt Chun Ming Wu bij Lee Man FC.
85'
Scheidsrechter Ali Reda geeft Lee Man FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Nam Dinh FC.
85'
De derde wissel van Nam Dinh FC. Van Vi Nguyen komt erin voor Phong Hong Duy Nguyen in Mong Kokstadion.
82'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Nam Dinh FC in Hongkong.
81'
Inworp Lee Man FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
81'
Scheidsrechter Ali Reda kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
80'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
80'
In Mong Kokstadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
80'
Inworp voor Nam Dinh FC in Mong Kokstadion op de eigen helft.
80'
Inworp op de eigen helft voor Lee Man FC.
79'
Scheidsrechter Ali Reda fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Hongkong.
78'
Buitenspelpositie Paulo Sérgio Simionato (Lee Man FC).
78'
Deze wissel was niet voorzien. Chiu Tat Tsang moet de aangeslagen Mitchell Paulissen vervangen. Lok Fung Ngan komt voor hem in de plaats. Dit is de tweede wissel voor Lee Man FC.
77'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Mitchell Paulissen (Lee Man FC).
76'
In Hongkong krijgt Lee Man FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
74'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Hongkong.
74'
Nam Dinh FC heeft Hendrio Araujo da Silva gewisseld. Tuan Anh Nguyen neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Hong Viet Vu.
73'
Doelpunt! Nam Dinh FC breidt de voorsprong tot 0-2 uit via Lucas Silva.
73'
Schot op doel van Rafaelson. Maar zonder doelpunt voor Nam Dinh FC als gevolg.
71'
Scheidsrechter Ali Reda geeft Nam Dinh FC een doeltrap.
71'
In Hongkong kopt Henri Anier (Lee Man FC) de bal, maar mist doel.
71'
Lee Man FC gebruikt de eerste wissel. Paulo Sérgio Simionato vervangt Everton Camargo.
70'
Nam Dinh FC moet uitkijken als Lee Man FC een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Mong Kokstadion.
69'
Scheidsrechter Ali Reda kent Lee Man FC een inworp toe op de helft van Nam Dinh FC.
69'
69'
De scherpte ontbreekt bij Chun Ming Wu (Lee Man FC). Zijn poging mist doel in Hongkong.
69'
68'
Scheidsrechter Ali Reda kent een vrije trap toe aan Lee Man FC op een gevaarlijke plek voor Nam Dinh FC.
67'
Lee Man FC schiet tussen de palen, maar Everton Camargo ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Hongkong.