90+4'
Scheidsrechter Payam Heydari kent een vrije trap toe aan Lion City, te nemen op de helft van Zhejiang Prof..
90+4'
De bal is over de achterlijn geweest. Lion City mag een doeltrap nemen.
90+3'
Inworp op de eigen helft voor Zhejiang Prof..
90+3'
Scheidsrechter Payam Heydari kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+2'
Zhejiang Prof. mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90+2'
Lion City gebruikt de vierde wissel. Ui-young Song vervangt Bart Ramselaar.
90+1'
Inworp op de eigen helft voor Lion City.
90+1'
Scheidsrechter Payam Heydari geeft een inworp aan Zhejiang Prof. op de eigen helft in Jalan Besar Stadium.
90'
Zhejiang Prof. brengt Wu Wei in de plaats van Cheng Jin.
90'
Zhejiang Prof. krijgt van scheidsrechter Payam Heydari op eigen helft een vrije trap toegewezen.
88'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Zhejiang Prof. in Kallang.
88'
Zhejiang Prof. heeft Yue Xin gewisseld. Gu Bin neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jordi Vinyals.
87'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Jalan Besar Stadium.
86'
Lion City in buitenspelpositie.
84'
Trainer Aleksandar Rankovic (Lion City) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Maxime Lestienne door Muhammad Shawal Anuar.
83'
Scheidsrechter Payam Heydari geeft Zhejiang Prof. een doeltrap.
83'
Li Tixiang (Zhejiang Prof.) krijgt geel van scheidsrechter Payam Heydari in Jalan Besar Stadium en moet oppassen.
82'
Lion City krijgt van scheidsrechter Payam Heydari op eigen helft een vrije trap toegewezen.
81'
Doeltrap voor Lion City in Jalan Besar Stadium.
81'
Wissel in Kallang: Wang Yudong vervangt Sun Zhengao bij Zhejiang Prof..
79'
Bart Ramselaar deed het voorbereidende werk.
79'
Lion City loopt uit naar een comfortabele 2-0 voorsprong dankzij Maxime Lestienne.
77'
74'
De tweede wissel van Lion City. Obren Kljajic komt erin voor Mohammad Hafiz Mohd Nor in Jalan Besar Stadium.
74'
De thuisploeg wisselt Muhammad Hami Syahin Bin Said voor Anumanthan Mohan Kumar.
71'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Kallang.
70'
70'
Inworp Zhejiang Prof.. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
70'
Eerste gele kaart voor Mohamad Izwan Bin Mahbud (Lion City) in Kallang.
68'
Inworp voor Zhejiang Prof. op de helft van Lion City.
67'
Inworp voor Zhejiang Prof. in Jalan Besar Stadium op de eigen helft.
66'
Arbiter Payam Heydari kent een vrije trap toe aan Lion City op de eigen helft.
66'
Gele kaart. Cheng Jin (Zhejiang Prof.) gaat op de bon.
66'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Kallang.
65'
In Jalan Besar Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.