Inworp op de eigen helft voor Sydney FC.
90+2'
Vergeefse doelpoging Leo Sena (Sydney FC).
90+2'
Sydney FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Thoriq Munir Alkatiri in Sydney.
90+1'
De bal is over de achterlijn geweest. Eastern SC mag een doeltrap nemen.
90'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Eastern SC in Sydney.
89'
Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Thoriq Munir Alkatiri.
89'
Doeltrap voor Eastern SC in Jubilee Oval.
89'
Corey Hollman mist het doel en scoort niet voor Sydney FC.
87'
Inworp voor Sydney FC in Jubilee Oval op de eigen helft.
86'
Kans voor Sydney FC in Jubilee Oval! De kopbal van Joe Lolley mist het doel.
85'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Sydney.
84'
Buitenspelpositie Patryk Klimala (Sydney FC).
82'
Wissel in Sydney: Corey Hollman vervangt Anas Ouahim bij Sydney FC.
82'
82'
De poging van Anthony Caceres (Sydney FC) mist doel.
79'
Prabhat Gurung vervangt Calum Hall bij de uitploeg.
79'
In Jubilee Oval mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
76'
Scheidsrechter Thoriq Munir Alkatiri geeft Eastern SC een vrije trap op de eigen helft.
75'
Scheidsrechter Thoriq Munir Alkatiri geeft een inworp aan Eastern SC op de eigen helft in Jubilee Oval.
72'
Buitenspel van de thuisploeg.
71'
Eigen doelpunt van Chun Pong Leung in Sydney: 5-0!
71'
Trainer Roberto Losada Rodriguez gebruikt zijn vierde wissel. Hin Ting Lam wordt door Ka Tung Yeung vervangen bij de uitploeg.
71'
Bij Eastern SC komt Ho Chun Anson Wong er in. Hij vervangt Noah Baffoe.
70'
Arbiter Thoriq Munir Alkatiri kent een vrije trap toe aan Eastern SC op de eigen helft.
69'
Eastern SC moet opletten als Sydney FC van scheidsrechter Thoriq Munir Alkatiri een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
69'
Sydney FC heeft Douglas Costa gewisseld. Max Burgess neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ufuk Talay.
69'
Scheidsrechter Thoriq Munir Alkatiri geeft Eastern SC een doeltrap.
68'
Doeltrap voor Sydney FC in Jubilee Oval.
67'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sydney FC in Sydney.
67'
De scherpte ontbreekt bij Noah Baffoe (Eastern SC). Zijn poging mist doel in Sydney.
66'
De thuisploeg vervangt Hayden Matthews door Alexandar Popovic.
66'
65'
Scheidsrechter Thoriq Munir Alkatiri kent Sydney FC een inworp toe op de helft van Eastern SC.
64'
Daniel Almazan maakt een eigen doelpunt in Jubilee Oval en helpt Sydney FC aan de 4-0.
63'
Inworp Sydney FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.