90+4'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sanfrecce Hiroshima in Hiroshima.
90+2'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Sanfrecce Hiroshima in de buurt van het doel van Kaya FC–Iloilo.
85'
Scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali geeft een gele kaart aan Jovin Bedic (Kaya FC–Iloilo).
85'
Scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali kent een vrije trap toe aan Sanfrecce Hiroshima, te nemen op de helft van Kaya FC–Iloilo.
84'
Inworp voor Kaya FC–Iloilo in Edion Peace Wing Hiroshima op de eigen helft.
83'
De bal is over de achterlijn geweest. Sanfrecce Hiroshima mag een doeltrap nemen.
82'
Inworp voor Kaya FC–Iloilo op de helft van Sanfrecce Hiroshima.
82'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Hiroshima.
82'
In Hiroshima wordt een kopbal van Hiroya Matsumoto tegengehouden door de verdediging van Kaya FC–Iloilo.
82'
Vanaf rechts mag Takaaki Shichi een hoekschop nemen voor Sanfrecce Hiroshima in Edion Peace Wing Hiroshima.
80'
79'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Edion Peace Wing Hiroshima.
78'
De vijfde wissel van Kaya FC–Iloilo. Sherwin Basindanan komt erin voor Eric Esso in Edion Peace Wing Hiroshima.
78'
Sanfrecce Hiroshima krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali op de helft van Kaya FC–Iloilo.
78'
Arbiter Razlan Joffri bin Ali kent een vrije trap toe aan Sanfrecce Hiroshima op de eigen helft.
77'
Kaya FC–Iloilo krijgt van scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali op eigen helft een vrije trap toegewezen.
77'
Takaaki Shichi neemt de door scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali gegeven hoekschop voor Sanfrecce Hiroshima in Hiroshima.
76'
Kohei Hosoya vervangt Toshihiro Aoyama bij de thuisploeg.
74'
Scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali kent Sanfrecce Hiroshima een inworp toe op de helft van Kaya FC–Iloilo.
73'
Scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali geeft Sanfrecce Hiroshima een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Kaya FC–Iloilo.
73'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Hiroshima.
72'
Scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali kent een vrije trap toe aan Kaya FC–Iloilo, te nemen op de helft van Sanfrecce Hiroshima.
72'
Scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali fluit voor buitenspel van Sanfrecce Hiroshima.
71'
Wissel in Hiroshima: Takaaki Shichi vervangt Yoshifumi Kashiwa bij Sanfrecce Hiroshima.
71'
In Edion Peace Wing Hiroshima mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
71'
70'
De uitploeg vervangt Robert Mendy door Jovin Bedic.
70'
De uitploeg wisselt Mar Vincent Azuero Diano voor Fitch Johnson Daviz Barace Arboleda.
70'
Scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali geeft een inworp aan Sanfrecce Hiroshima op de eigen helft in Edion Peace Wing Hiroshima.
69'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Edion Peace Wing Hiroshima.
68'
Kaya FC–Iloilo krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali in Hiroshima.
67'
Scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
67'
66'
Trainer Michael Skibbe (Sanfrecce Hiroshima) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Makoto Mitsuta door Tolgay Arslan.
65'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Razlan Joffri bin Ali een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Hiroshima.
64'
Makoto Mitsuta deed het voorbereidende werk.
64'
Osamu Henry Iyoha (Sanfrecce Hiroshima) breidt met een rake kopstoot de voorsprong verder uit. Het staat nu 3-0 in Edion Peace Wing Hiroshima.
63'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
63'
Vanaf links mag Makoto Mitsuta een hoekschop nemen voor Sanfrecce Hiroshima in Edion Peace Wing Hiroshima.
62'
In Hiroshima krijgt Sanfrecce Hiroshima op de eigen helft een vrije trap te nemen.