90+5'
De voorzet kwam van Aref Al Haj.
90+5'
Ndiaye Abdou Aziz (AL Hussein Irbid) verkleint met een rake kopstoot de achterstand. Het staat nu 3-1.
90+4'
Yuri Cesar mist het doel en scoort niet voor Shabab Al-Ahli.
90+1'
Doeltrap voor Shabab Al-Ahli in Al-Rashidstadion.
90'
In Al-Rashidstadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90'
Vrije trap in Al-Rashidstadion. Op de helft van Shabab Al-Ahli mag AL Hussein Irbid een vrije trap nemen.
90'
Guilherme Bala (Shabab Al-Ahli) is weer terug binnen de lijnen.
89'
De thuisploeg vervangt Bogdan Planic door Mohammed Marzooq Almatroushi.
89'
Guilherme Bala van Shabab Al-Ahli is geblesseerd en het spel ligt even stil.
88'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor AL Hussein Irbid in Dubai.
88'
Een doelpoging van Guilherme Bala (Shabab Al-Ahli) mist scherpte.
87'
Het voorbereidende werk werd verricht door Harib Abdalla Suhail.
87'
De marge wordt vergroot door een doelpunt van Mateusao. 3-0!
85'
85'
Vanaf rechts mag Gaston Maximiliano Alvarez Suarez een hoekschop nemen voor Shabab Al-Ahli.
84'
Doeltrap voor AL Hussein Irbid in Al-Rashidstadion.
84'
Harib Abdalla Suhail mist het doel en scoort niet voor Shabab Al-Ahli.
83'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
82'
Bij AL Hussein Irbid komt Ndiaye Abdou Aziz er in. Hij vervangt Alquraishi Adham.
81'
Inworp voor AL Hussein Irbid ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Dubai.
81'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Dubai.
80'
De bal is over de achterlijn geweest. Shabab Al-Ahli mag een doeltrap nemen.
80'
Vrije trap voor AL Hussein Irbid op de helft van Shabab Al-Ahli.
80'
Een schot van Aref Al Haj (AL Hussein Irbid) gaat op de paal!
78'
Breno Cascardo Lemos (Shabab Al-Ahli) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
78'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Dubai.
78'
De poging van Harib Abdalla Suhail (Shabab Al-Ahli) mist doel.
78'
Shabab Al-Ahli mag een hoekschop nemen vanaf links via Gaston Maximiliano Alvarez Suarez.
77'
Saed Al-Rosan (AL Hussein Irbid) kan niet meer verder. Saleem Obaid vervangt hem bij de uitploeg.
77'
Saed Al-Rosan (AL Hussein Irbid) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
76'
De thuisploeg wisselt Sardar Azmoun voor Yuri Cesar.
76'
Inworp AL Hussein Irbid. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
75'
Inworp voor AL Hussein Irbid in Al-Rashidstadion op de eigen helft.
74'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Saed Al-Rosan (AL Hussein Irbid).
70'
69'
De thuisploeg wisselt Munas Dabbur voor Mateusao.
69'
Shabab Al-Ahli brengt Harib Abdalla Suhail in de plaats van Federico Nicolas Cartabia.