Inworp voor Al-Quwa Al-Jawiya op de helft van FC Altyn Asyr.
Doelpunt! Hiran Azad Rafiq bezorgt Al-Quwa Al-Jawiya een 2-1 voorsprong.
86'
De thuisploeg wisselt Safaa Hadi voor Ahmed Isaiah.
86'
De thuisploeg vervangt Carlos Andres Salazar Michileno door Mahdi Hameed Al-Farttoosi.
84'
Gele kaart. Ruslan Tajiyev (FC Altyn Asyr) gaat op de bon.
84'
Vrije trap in Al Madina Stadium. Op de helft van FC Altyn Asyr mag Al-Quwa Al-Jawiya een vrije trap nemen.
84'
Voor Myrat Annayev is de wedstrijd voorbij. Dovletgeldi Mirsultanov vervangt de aangeslagen speler bij FC Altyn Asyr.
84'
De uitploeg wisselt Selim Nurmuradov voor Mihail Titov.
82'
Annamyradov Abdyrahman gaat in het boekje van de scheidsrechter.
79'
Al-Quwa Al-Jawiya gebruikt de derde wissel. Mohammed Qasim vervangt Mustafa Saadoon Abbood Al-Korji.
79'
Bij Al-Quwa Al-Jawiya komt Hiran Azad Rafiq er in. Hij vervangt Mohammad Sami Saleh.
79'
Inworp FC Altyn Asyr. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
76'
De uitploeg vervangt Rakhman Myratberdiyev door Annamyradov Abdyrahman.
75'
In Al Madina Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
75'
Myrat Annayev (FC Altyn Asyr) is weer terug binnen de lijnen.
74'
Mustafa Waleed vervangt Saad Abdul Ameer bij de thuisploeg.
74'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Myrat Annayev (FC Altyn Asyr).
73'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Altyn Asyr in Bagdad.
72'
De uitploeg incasseert geel op naam van Myrat Annayev.
70'
Hoshgeldy Hojovov met de assist.
70'
Doelpunt! De uitploeg komt op een 1-1 gelijke stand via Myrat Annayev.
69'
Doeltrap voor FC Altyn Asyr in Al Madina Stadium.
69'
Al-Quwa Al-Jawiya mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
68'
Myradov Begenchmyrat (FC Altyn Asyr) kan niet meer verder. Durdyyev Sohbet vervangt hem bij de uitploeg.
66'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Myradov Begenchmyrat (FC Altyn Asyr).
65'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Al Madina Stadium.
60'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Bagdad.
58'
Inworp op de eigen helft voor FC Altyn Asyr.
56'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Bagdad.
56'
Doelpoging Al-Quwa Al-Jawiya! Het schot van Gerald Kilota gaat niet tussen de palen.
53'
Een doelpoging van Carlos Andres Salazar Michileno (Al-Quwa Al-Jawiya) mist scherpte.
52'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Bagdad.
50'
Al-Quwa Al-Jawiya neemt een 1-0 voorsprong dankzij Carlos Andres Salazar Michileno.
49'
47'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al-Quwa Al-Jawiya in Bagdad.
46'
FC Altyn Asyr brengt Myradov Begenchmyrat in de plaats van Rovshengeldi Halmammedov.